REPATRIERE CANADA

5,950.00 lei9,520.00 lei

Golește
SKU: A095 Categorie: Etichetă:

comanda prin telefon: 021.9891

Descriere

REPATRIERE CANADA

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE CANADA:

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriului Canadei. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi inapoi in CANADA, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Canadei.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE IN CANADA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriul Canadei. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi IN CANADA, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Canadei.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE DIN CANADA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Canadei. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi DIN CANADA, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Canadei.

Informații suplimentare

AVANS comanda ferma pentru

REPATRIERE URNA, REPATRIERE COSCIUG, Finalizare comanda

1 recenzie pentru REPATRIERE CANADA

  1. anthony.ro

    Agentia FUNERARA Anthony Assistance © 1992 – 2021 ~ 29 de ani OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.