REPATRIERE USA

5,950.00 lei9,520.00 lei

Golește
SKU: A099 Categorie: Etichetă:

comanda prin telefon: 021.9891

Descriere

REPATRIERE USA

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE USA:

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriului Statelor Unite ale Americi. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi inapoi in USA, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul American.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE IN USA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriul Statelor Unite ale Americi. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi IN USA, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul American.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE DIN USA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Statelor Unite ale Americi. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi DIN USA, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul American.

Informații suplimentare

AVANS comanda ferma pentru

REPATRIERE URNA, REPATRIERE COSCIUG, Finalizare comanda

1 recenzie pentru REPATRIERE USA

  1. anthony.ro

    Agentia FUNERARA Anthony Assistance © 1992 – 2021 ~ 29 de ani OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.