REPATRIERE CHINA

5,950.00 lei9,520.00 lei

Golește
SKU: A067 Categorie: Etichetă:

comanda prin telefon: 021.9891

Descriere

REPATRIERE CHINA:

REPATRIERE CHINA: Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriului Republici Populare Chineze. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi inapoi in China, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Chinez.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE DIN CHINA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Republici Populare Chineze.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din CHINA, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Chinez.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE IN CHINA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Republici Populare Chineze.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi IN CHINA, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Chinez.

Informații suplimentare

AVANS comanda ferma pentru

REPATRIERE URNA, REPATRIERE COSCIUG, Finalizare comanda

1 recenzie pentru REPATRIERE CHINA

  1. anthony.ro

    Agentia FUNERARA Anthony Assistance © 1992 – 2021 ~ 29 de ani OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.