REPATRIERE VIETNAM

5,950.00 lei9,520.00 lei

Golește
SKU: A071 Categorie: Etichetă:

comanda prin telefon: 021.9891

Descriere

REPATRIERE VIETNAM:

REPATRIERE VIETNAM: Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe sau in afara teritoriului Republici Socialiste Vietnameze. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi inapoi in Vietnam, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Vietnamez.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE IN VIETNAM

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriul Republici Socialiste Vietnameze.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi IN VIETNAM, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Vietnamez.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE DIN VIETNAM

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Republici Socialiste Vietnameze.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi DIN VIETNAM, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de guvernul Vietnamez.

Informații suplimentare

AVANS comanda ferma pentru

REPATRIERE URNA, REPATRIERE COSCIUG, Finalizare comanda

1 recenzie pentru REPATRIERE VIETNAM

  1. anthony.ro

    Agentia FUNERARA Anthony Assistance © 1992 – 2021 ~ 29 de ani OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.