REPATRIERE AUSTRIA

5,950.00 lei9,520.00 lei

Golește
SKU: A050 Categorie: Etichetă:

comanda prin telefon: 021.9891

Descriere

REPATRIERE AUSTRIA:

REPATRIERE AUSTRIA: Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Republici Austriene. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din Austria, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Austria.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE IN AUSTRIA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriului Republici Austriene.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi inapoi in Austria, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Austria.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE DIN AUSTRIA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Republici Austriene.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din Austria, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Austria.

Informații suplimentare

AVANS comanda ferma pentru

REPATRIERE URNA, REPATRIERE COSCIUG, Finalizare comanda

1 recenzie pentru REPATRIERE AUSTRIA

  1. anthony.ro

    Agentia FUNERARA Anthony Assistance © 1992 – 2021 ~ 29 de ani OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.