REPATRIERE FRANTA

5,950.00 lei9,520.00 lei

Golește
SKU: A038 Categorie: Etichetă:

comanda prin telefon: 021.9891

Descriere

REPATRIERE FRANTA:

REPATRIERE FRANTA: Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriului Republici Franceze. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din Franta, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Franceza.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE IN FRANTA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriului Republici Franceze.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi inapoi in Franta, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Franceza.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE DIN FRANTA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriului Republici Franceze.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din Franta, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Franceza.

Informații suplimentare

AVANS comanda ferma pentru

REPATRIERE URNA, REPATRIERE COSCIUG, Finalizare comanda

1 recenzie pentru REPATRIERE FRANTA

  1. anthony.ro

    Agentia FUNERARA Anthony Assistance © 1992 – 2021 ~ 29 de ani OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.