REPATRIERE GERMANIA

5,950.00 lei9,520.00 lei

Golește
SKU: A030 Categorie: Etichetă:

comanda prin telefon: 021.9891

Descriere

REPATRIERE GERMANIA:

REPATRIERE GERMANIA: Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Republici Federale Germania. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din Germania, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Federala Germania.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE IN GERMANIA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriului Republici Federale Germania.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi inapoi in Germania, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Federala Germania.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE DIN GERMANIA

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Republici Federale Germania.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din Germania, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Republica Federala Germania.

Informații suplimentare

AVANS comanda ferma pentru

REPATRIERE URNA, REPATRIERE COSCIUG, Finalizare comanda

1 recenzie pentru REPATRIERE GERMANIA

  1. anthony.ro

    Agentia FUNERARA Anthony Assistance © 1992 – 2021 ~ 29 de ani OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.