REPATRIERE UK

5,950.00 lei9,520.00 lei

Golește
SKU: A034 Categorie: Etichetă:

comanda prin telefon: 021.9891

Descriere

REPATRIERE UK:

REPATRIERE UK: Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord. Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din UK, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE IN UK

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati in afara teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi inapoi in UK, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

SERVICII COMPLETE DE REPATRIERE DIN UK

Asiguram servicii profesionale de transport international cetatenilor decedati pe teritoriul Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Echipa noastra cu experienta repatriaza pe cei dragi din UK, asigurand familiilor documentatia si protocolul consular pentru a asigura un serviciu fara probleme. Lucrand impreuna cu reteaua noastra internationala de agenti funerari, echipa noastra de specialisti poate sfatui familiile despre legislatiile impuse de Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord.

Informații suplimentare

AVANS comanda ferma pentru

REPATRIERE URNA, REPATRIERE COSCIUG, Finalizare comanda

1 recenzie pentru REPATRIERE UK

  1. anthony.ro

    Agentia FUNERARA Anthony Assistance © 1992 – 2021 ~ 29 de ani OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.