Anthony Assistance este una dintre cele mai apreciate companii de pompe funebre din București. Acest titlu este o consecință a atenției pe care echipa noastră o acordă fiecărui detaliu în parte, pentru a ne asigura că sufletul care părăsește această lume, va avea parte de un ultim omagiu în drumul spre eternitate.

Din dorința de a oferi soluția cea mai eficientă și cea mai potrivită, vă oferim o gamă variată de  pachete funerare, care includ pompe funebre  și servicii funerare complete, începând de la cele mai ieftine: 990 Ron.

Sicriu complet echipat + Crucea de lemn pentru procesiune + Batiste, prosoape, candela, lumânări pentru sicriu + Doliu pentru persoanele participante, doliu pentru casă + 12 Pachete alimentare (dulce sau post) + 2 Farfurii colivă, coș cu ulei și vin + 1 Set de 3 colaci: cap, prescura, arhanghel + Transportul sicriului la domiciliu + Transportul decedatului la cimitir sau capelă + Constatarea decesului de către medic + Imbălsămarea decedatului + Toaletarea decedatului (spălat, îmbrăcat, bărbierit) + Așezarea decedatului în sicriu + Manipularea decedatului la biserică sau capelă


Sicriu complet echipat cu 4 mânere si crucifix capac + Crucea de lemn pentru procesiune + Coroană funerară: 50 de garoafe + Batiste, prosoape, candela, lumânări pentru sicriu + Doliu pentru persoanele participante, doliu pentru casă + 12 Pachete alimentare (dulce sau post) + 2 Farfurii colivă, coș cu ulei și vin + 1 Set de 3 colaci: cap, prescura, arhanghel + Transportul sicriului la domiciliu + Transportul decedatului la cimitir sau capelă + Constatarea decesului de către medic + Imbălsămarea decedatului + Toaletarea decedatului (spălat, îmbrăcat, bărbierit) + Așezarea decedatului în sicriu + Manipularea decedatului la biserică sau capelă

Sunați pentru o consiliere gratuită

Oferim consultanță gratuită non-stop (24/24h) tuturor solicitărilor telefonice:

În aceste momente de grea încercare și durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificila. La magazinele noastre vă punem la dispoziție o gama largă de modele de sicrie, din diferite esențe – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon – cu modele religioase sau florale și culori variate. Prețurile sicrielor variază în funcție de calitatea acestora.

Acest capac va păstra în sicriu temperatura de -30 grade. Poate fi alimentat la orice sursă de curent 220V. Consumul redus pentru un astfel de dispozitiv este de 400W. Din cauza greutății de 53 kg, va fi manipulat doar de angajații companiei de servicii funerare Anthony Assistance. Oferă o siguranță crescută, fiind fabricat în Italia, Model 2015 – funcționare silențioasă.

Legislația în vigoare din România impune păstrarea corpurilor decedaților sa fie efectuată numai în condiții speciale și de maximă securitate. Compania funerara Anthony este una din puținele companii de servicii funerare din București ce poate păstra trupul decedat pe termen scurt sau îndelungat până la efectuarea procedurilor legale.

Înmormântare gratuită pe baza talonului de pensie. Cele mai mici preturi!

INCINERARE

Incinerarea poate fi făcută la cererea decedatului exprimată în timpul vieții, sau la cererea familiei sau respectiv apartinatorilor. Incinerarea se practica din ce în ce mai mult în marile orașe ale lumii, și este o alternativă la una din cele mai vechi obiceiuri funerare – înhumarea.

În prezent, legislația în vigoare din România impune cerințe stricte în privința autovehiculelor de transport funerar. Este obligatoriu ca acestea sa fie înmatriculată în România și să fie omologate de către Registrul Auto Roman. În plus, autovehiculele trebuie să respecte strict condițiile prevăzute de lege.

ECHIPĂ PENTRU MANIPULAREA SICRIULUI

În situația în care, familia îndurerată dorește o echipă specializată pentru manipularea sicriului, vă putem pune la dispoziție un astfel de serviciu funerar. Echipa specializată va asigura transportul de urcare sau coborare a sicriului pe trepte indiferent de locație și etaj, manipularea sicriului la capelă și biserică până în momentul preluării de către gropari.

pompe funebre non-stop

Solicită și beneficiază de pachete funerare complete. Consiliere gratuită non-stop.

În afară de urna sau sicriu, protocolul de înmormântare cere și anumite accesorii funerare, necesare ceremoniei. Pentru că ne dorim să vă sprijinim întru totul în aceste momente, în magazinele de  pompe funebre Anthony veți găsi tot ce aveți nevoie, de la candele si crucifixe, pana la  accesorii funerare din bronz, vase, felinare, manere pentru  sicriu și multe altele.

Exprimarea legăturii emoționale va putea fi arătată și prin  aranjamente florale pe care le vom putea aduce la mormantul sau. În simbolistica religioasă, florile funerare semnifica frumusetea Raiului. Exprimă puritate și gingășie, exact ca sufletul celui drag care ne-a părăsit. Echipa noastră vă pune la dispoziție o varietate de coroane și jerbe funerare cu modele distincte, pe care să le alegeți în funcție de preferințe și buget.

La capelă, la domiciliu și chiar în biserică, sicriul cu trupul neînsuflețit trebuie să fie așezat pe un suport. Catafalcul este un postament înalt, ce are suport de lumânări la cap și la picioare.

pachete servicii funerare complete

Pachete funerare complete în baza talonului de pensie. Servicii funerare Bucuresti.