urnă de cremare, urnă cremare, urnă cremație

În această postare, vom vorbi despre containerele de cremare. Acesta este un termen pe care mulți oameni îl caută atunci când caută o urnă de cremare. Cu alte cuvinte, un „recipient” pentru „rămășițe cremate”. Faptul că căutați urnă cremare înseamnă că ați experimentat sau anticipați pierderea unei persoane dragi. Așadar, să ne exprimăm mai întâi sincere condoleanțe pentru tine și familia ta. Speranța și rugăciunea noastră este că în acest articol găsiți răspunsurile la întrebările voastre.

 

Există multe opțiuni acolo când vine vorba de selectarea unui recipient pentru cremaine, iar multe persoane caută îndrumări în alegerea celui potrivit. Dacă ești și tu, bine ai venit! Ai ajuns la locul potrivit.

 

Urnă Cremație, Containere și Urne

 

Înmormântările tradiționale devin încet și constant un lucru din trecut. Îmbrăcarea și îngroparea în cimitir care au fost norma de atâta timp. Cremarea sau încinerarea, care este mult mai economică, dar și ecologică, este în creștere. Odată cu creșterea slujbei de înmormântare a cremării (care poate include o înmormântare formală și înmormântare sau reînnoire, la fel ca un serviciu tradițional) vine pe piață: încinerarea și a tot ceea ce înconjoară acest proces. Pe această piață sunt incluse urnele, bolțile de înmormântare a urnei și alte mijloace prin care putem păstra și memora cu atenție pentru totdeauna rămășițele cremate (denumite uneori cenușă sau cremine) ale celor dragi.

 

În acest articol, sperăm să vă oferim informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie educată cu privire la cea mai bună urnă de cremare pentru persoana iubită. Din simplitate, de fiecare dată când ne referim la cenușa (sau cremare) din acest articol, nu vom folosi mai mult rămășițe cremate, termenul tipic industriei. Vom folosi, de asemenea, urna pentru cremare, precum și termenul recipient pentru cremare.

 

Ce este un container cremare? Ce este un recipient pentru cremare?

Un recipient pentru cremare este o urnă de cremare. Acesta este un recipient special conceput pentru a ține resturile încinerate ale cuiva care a murit. Cunoscute și sub denumirea de urnă cremație sau urnă pentru cremare, aceste containere sunt destinate utilizării temporare sau permanente. Nu contează dacă o îngropați, sau o păstrați pentru viitorul previzibil sau să risipiți cenușa. Recipientul care deține rămășițele persoanei iubite merită să fie tratat cu cel mai mare respect. Acesta este motivul pentru care multe persoane aleg o urnă frumoasă și unică pentru a păstra rămășițele persoanei iubite.

 

Resturile cremate vor umple recipientul?
De obicei, răspunsul este da. Pentru majoritatea oamenilor și cele mai tipice urne pentru adulți, cenușa va umple aproximativ 3/4 sau mai mult din recipientul pentru cremine. Urnele de cremare făcute pentru adulți sunt, în general, la minimum 200 de centimetri cubi. Ecuația standard fiind de aproximativ 1 kilogram pentru fiecare 1 centimetru cub, deci un recipient standard pentru cremaine pentru adulți va păstra cenușa unui individ de aproximativ 200 de kilograme. Dacă persoana iubită avea o statură și / sau o greutate mai mare, există multe opțiuni disponibile.

 

Ce este o urnă temporară?

Acesta este recipientul din plastic sau carton pe care l-ați primit de la înmormântare sau de la crematoriu în urma incinerării. Reține doar temporar rămășițele persoanei dragi până când le împrăștiați, îl îngropați sau le așezați într-o urnă cremație permanentă.

 

Dacă vă întrebați, că această urnă temporară se va încadra într-o urnă cremare obișnuită? Din păcate, acesta nu este de obicei cazul. Majoritatea urnelor au aproximativ aceeași capacitate interioară ca și cea a unei urne temporare. Aceasta înseamnă că, deși majoritatea urnelor standard pentru cremare pentru adulți vor ține rămășițele care se află în interiorul urnei temporare, acestea nu sunt concepute pentru a se potrivi întregului recipient din interior. Așadar, tu (sau un membru al familiei sau directorul de înmormântare) va trebui să transferați rămășițele din cea temporară în cea permanentă.

 

Cu toate acestea, există modele de urnă cremare disponibile care permit păstrarea permanentă a urnei temporare.

 

 

Ce este o urnă permanentă?
O urnă permanentă este recipientul pe care îl utilizați pentru a stoca permanent rămășițele. Cunoscute sub diferite denumiri, inclusiv urnă de cremare, urnă pentru cenușă, urnă funerară, urnă memorială și recipient pentru cremare, acestea sunt în mod obișnuit vase elegante care reprezintă într-un fel persoana iubită. Aceasta poate fi, de exemplu, o urnă decorată cu o scenă de pescuit pentru pescarul avid. Sau poate fi pur și simplu o cutie de lemn elegantă, care oferă demnitate rămășițelor persoanei dragi.

 

Containere pentru a ține urna
Aveți de gând să păstrați rămășițele incinerate ale persoanei iubite îngropate într-un cimitir? Fiți sfătuit că, în plus față de urnă, vi se va cere să cumpărați o boltă de înmormântare a urnei. O boltă de înmormântare este un recipient extrem de durabil conceput pentru a ține greutatea pământului din jurul său și pentru a proteja o urnă cremație. Este de obicei din oțel sau polimer de înaltă calitate (uneori chiar ranforsat cu ciment). Este capabil să reziste împotriva elementelor pentru a preveni degradarea cât mai mult timp posibil.

Bolta de urnă servește, de asemenea, pentru a menține pământul deasupra nivelului mormântului. Din aceste motive, bolțile de înmormântare sunt, de obicei, obligatorii pentru îngroparea sau intrarea în cimitir.

 

Pe măsură ce vă pregătiți să vă luați rămas bun de la persoana iubită, sperăm cu sinceritate că ați găsit aceste informații utile despre urna de  cremație. Ne străduim să oferim nu numai produse de calitate clienților noștri apreciați, ci și articole de ajutor, precum acesta, care sunt aplicabile în viața reală.

 

 

comandați o urnă de cremare

Dacă sunteți gata să alegeți urna memorială pentru persoana iubită,  navigați în selecția noastră de URNE FUNERARE. Urnele vin în mai multe stiluri și teme. Puteți alege dintre urne din lemn, urne din ceramică, urne din marmură, urne din metal sau urne din sticlă. Multe modele includ teme sau alte elemente populare.

 

Tags

No responses yet

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *