magazinele de pompe funebre, magazin de pompe funebre
Compania de servicii funerare Anthony un sprijin de nădejde în clipe de grea încercare și durere. Acuma nu numai online și prin telefon, ci chiar și în magazinele de pompe funebre Anthony Assitance.
Trecerea în neființă a unei persoane apropiate ne găsește mereu nepregătit, nestiind: cui trebuie sa ne adresăm, documentele cerute de noile modificări legislative și care sunt procedurile și tradițiile pentru o inhumare cu demnitate. Trecerea timpului nu este în favoarea noastra iar informatiile pe care le primim pot fi, uneori, incomplete sau eronate.
Datorită experienței acumulate în cei 27 de ani de activitate și a situatiilor neprevazute intampinate, Compania de servicii funerare Anthony vine în ajutorul dumneavoastra cu informatii concrete.
Pentru a va sprijini am creat ghidul online “ajutordeces.ro” unde gasiti intreaga documentatie de care aveți nevoie pentru obținerea ajutorului de deces. Aceste informații sunt diferite în funcție de ultimul domiciliu al persoanei decedate.
În plus, fiecare își dorește sa realizeze o inmormantare fără cusur.
Dorim ca funeraliile sa fie înfăptuite cu respect, sa fim alături de familie, sa avem timp pentru priveghi, sa fim prezenți cat mai mult posibil.
Compania de servicii funerare Anthony înțelege durerea pricinuita de pierderea cuiva drag și dorește sa fie pentru dumneavoastra un real sprijin moral, dar mai ales material. Deținem două magazine de pompe funebre în Sectorul 2 din București. Magazinele de pompe funebre sunt deschise non stop. în ambele locatii dumneavoastra beneficiati gratuit de consiliere specializata în vederea alegerii sicriului, a aranjamentelor florale și a tuturor serviciilor pe care le implica drumul spre eternitate.
De asemenea, persoanele pentru care sentimentele sunt copleșitoare și nu gasesc puterea necesara sa se ocupe de ceremoniile funerare pot lasa toate aceste formalitati în seama noastra. Vom acorda atenție deosebita celor mai mici detalii, astfel ca cerintele dumneavoastra sa fie îndeplinite.
Datorită unei echipe solide și a unui sistem bine organizat oferim servicii funerare complete cu aceeași promptitudine și garantare a calității atat în București, cât și în Ilfov și în măsura în care putem încercăm să ajutăm familiile din întreaga țară.
Parcul auto funerar alcatuit din: car funebru Cadillac DTS, car funebru Chrysler 300c, car funebru Mercedes-Benz E-Class și car funebru Ford Transit 2016 nu ne limitează prestarea de servicii funerare în Sectorul 2 al Bucureștiului, ci ne da posibilitatea sa repatriezi români decedați de peste hotare sau sa transportam trupul neînsuflețit către locurile natale.
Se pot observa din ce în ce mai multe magazine de pompe funebre în București ce oferă servicii funerare în sectoarele capitalei, dar cati pot garanta pentru calitatea produselor oferite?
În magazinele de pompe funebre din Sectorul 2 Anthony va pune la dispoziție o gama largă de sicrie românești, dar și importate din Italia sau SUA ce respectă cele mai drastice criterii pentru a putea fi exportate.
Coroanele funerare realizate în București vor avea mereu cele mai proaspete flori pentru un ultim omagiu încununat cu respect în cele două magazine de pompe funebre Anthony Assistance.
Respectarea dorintelor decedatului este o modalitate de a ne arăta aprecierea pe care i-am purtat-o. Dacă printre aceste dorințe se regaseste incinerarea trupului neînsuflețit atunci în magazinele de pompe funebre din București Anthony va oferă o gama variată de urne sculptate în diverse esențe de lemn nobil.
Inmormantarea presupune pe langa sicriu și accesorii, un parastas pentru comemorarea persoanei trecute în neființă. Anthony, compania de servicii funerare din sectorul 2, dispune de resursele necesare organizării acestei practici religioase, astfel incat dorințele sa va fie respectate până la cele mai mici detalii.
Oferim un serviciu inedit pentru a vă putea oferi cat mai mult timp alături de persoana draga trecută în neființă. SERVICII FUNERARE MOBILE, prin care dumneavoastra ne contactati online sau telefonic, și în urma unui set simplu de întrebări echipa Anthony se va deplasa în locația solicitată cu mai multe modele de sicrie și accesorii funerare, astfel nemaifiind nevoie ca dumneavoastra sa veniti în magazinele de pompe funebre Anthony Assistance. Opțional vă oferim și un magazin de pompe funebre online și consultanta gratuită cu care deja sunteți bineînțeles familiarizați. magazinele de pompe funebre, magazin de pompe funebre
magazinele de pompe funebre, magazin de pompe funebre
Tags

No responses yet

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *