înmormântare si pompe funebre

La fel cum costul vieții a crescut, la fel și costul morții, iar înmormântările pot costa acum sume mari de bani.

 

Iată câteva modalități unice pe care oamenii încearcă să salveze bani de înmormântare

Planificarea funerară este un proces emoțional și adesea costisitor, care este înconjurat de o mare cantitate de incertitudine. Dar, există modalități de a economisi bani. Există chiar și unii comercianți care se angajează în afacerea funerară pentru a reduce costurile. Procesul de planificare, atunci când vine vorba de acesta, este mai mult despre familii. Înmormântarea, înmormântarea religioasă și întreaga ceremonie funerară este mai mult pentru cei vii, decât pentru decedat. Acesta este un alt motiv pentru care mulți intenționează să aibă toate grijile finalizate înainte de timp. Un eveniment memorabil, semnificativ și emoțional, conectat într-o formă pozitivă, este o dorinta comună.

 

Viitorul este viitorul incert și toată lumea care se gândește deja la înmormântarea sa, si-ar dori să aibă deja lucrurile aranjate. Situația emoțională copleșește o persoană. Planificarea funerară este un proces emoțional și adesea costisitor, care este înconjurat de o mare cantitate de incertitudine. Deși cel mai bine este să discutați dorințele de sfârșit de viață cu cei dragi înainte de timp, mulți oameni se opresc de această conversație dificilă sau nu au niciodată șansa de a o avea deloc.

 

Și cu abundența de opțiuni și informații din jurul înmormântărilor, acesta poate deveni rapid copleșitor într-o perioadă deja dificilă. În conformitate cu firma de pompe funebre Anthony Assistance, înmormântarea începe de la 990 RON (cel mai ieftin din PACHETE FUNERARE SIMPLU) și o înmormântare medie costă între 1900~2500 RON. Aceasta include vizionarea și înmormântarea, taxe de serviciu de bază, transportul de rămășițe la un cămin funerar, un sicriu, îmbălsămare și alte preparate.

 

Costul mediu al unei înmormântări cu incinerarea decedatului va începe SUB costul de înmormântare medie. Pare semnificativ mai ieftin, nu? 

 

Există modalități de a salva din bugetul necesar pentru înmormântare

Principalul mod și soluția cea mai eficientă, sau cea mai potrivită este: pachete funerare, care includ pompe funebre și servicii funerare complete. Majoritatea pachetelor sunt personalizate, sunt pachete de servicii funerare complete, începând de la cele mai ieftine, până la cele mai complexe pentru realizarea ceremoniei funerare în cinstea celui adormit. PLUS: Suma cheltuită pentru înmormântare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

 

Cel mai important lucru este să vă cunoașteți drepturile înainte de a planifica o înmormântare

Un lucru de remarcat este că nu trebuie să cumpărați OBLIGATORIU un sicriu de la firma de înmormântare. Puteți comanda unul de la un distribuitor terț și, potrivit legii, căminul trebuie să îl accepte. Dar, aveți grijă pentru că ați putea ajunge să plătiți mai mult decât credeți până la urmă, deoarece la unele case funerare, dacă nu cumpărați un sicriu prin ele, atunci nu sunteți eligibil pentru un pachet redus.

 

 

Tags

No responses yet

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *