Repatriere Urnă Decedat, Incinerare si Transport Urne

Oameni atrasi de promisiunea unei vieți mai bune au ales sa părăsească România, găsindu-și sfârșitul pe meleaguri străine. Nimic nu este mai dureros decȃt pierderea unui om drag, mai ales atunci cȃnd trupul său neȋnsuflețit se află departe. Procedurile de repatriere reprezintă un stres suplimentar și o îngrijorare în plus. 

Dacă vă aflați printre cei care doresc ca trupul neȋnsuflețit să fie incinerat în țara unde a avut loc decesul, trebuie să vă informați dacă acest lucru este în conformitate cu legislația statului respectiv.

servicii funerare

Pentru repatriere urnă decedați se vor solicita următoarele documente:

  • Certificat medical de deces eliberat de medicul de familie sau de spital sau de la morgă
  • Certificatul de deces din țara respectivă legalizată și apostilată
  • Certificatul de îmbălsămare (în funcție de legislația țării)
  • Pașaportul de transport mortuar (dacă legea permite, nu mai este necesar)
  • Autorizația de transport eliberată de la autoritățile locale pentru mașina funerară
servicii funerare

Sfatul nostru este sa apelati la o firma din România, deoarece costul repatrierii este mult sub cel practicat de firmele din țara în care s-a produs decesul. În cazul în care familia apartinatoare dorește efectuarea incinerării în țara respectivă, aceasta operațiune este mai costisitoare decat varianta în care se efectuează repatrierea sicriului. 


Pentru a vă asigura că cenușa decedatului ajung la destinație în cea mai demnă condiție și stare de conservare, ar fi indicat să apelați la o firmă recunoscută de servicii funerare. Transportul pentru Repatriere Urnă Decedați se va efectua pe cale terestră sau aeriană. Pe cale terestră doar cu o autospecială autorizată. Pe cale aeriană este nevoie de contactarea unei agenții cargo și de întocmirea unor formalități în cadrul aeroportului.

repatriere urnă decedați
repatriere urnă decedați
Category
Tags

No responses yet

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *