SERVICII FUNERARE COMPLETE 
– NON STOP – BUCUREsTI

Anthony Assistance este una dintre cele mai apreciata companie de serviciu funerar non-stop din Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

Din dorinta de a oferi solutia cea mai eficienta si cea mai potrivita, va oferim o gama variata de  serviciu funerar, inclusiv pompe funebre , incepand cu cele mai ieftine: 990 Ron.

Sicriu complet echipat + Crucea de lemn pentru procesiune + Batiste, prosoape, candela, lumanari pentru sicriu + Doliu pentru persoanele participante, doliu pentru casa + 12 Pachete alimentare (dulce sau post) + 2 Farfurii coliva, cos cu ulei si vin + 1 Set de 3 colaci: cap, prescura, arhanghel + Transportul sicriului la domiciliu + Transportul decedatului la cimitir sau capela + Constatarea decesului de catre medic + Imbalsamarea decedatului + Toaletarea decedatului (spalat, imbracat, barbierit) + Asezarea decedatului in sicriu + Manipularea decedatului la biserica sau capela


Sicriu complet echipat cu 4 manere si crucifix capac + Crucea de lemn pentru procesiune + Coroana funerara: 50 de garoafe + Batiste, prosoape, candela, lumanari pentru sicriu + Doliu pentru persoanele participante, doliu pentru casa + 12 Pachete alimentare (dulce sau post) + 2 Farfurii coliva, cos cu ulei si vin + 1 Set de 3 colaci: cap, prescura, arhanghel + Transportul sicriului la domiciliu + Transportul decedatului la cimitir sau capela + Constatarea decesului de catre medic + Imbalsamarea decedatului + Toaletarea decedatului (spalat, imbracat, barbierit) + Asezarea decedatului in sicriu + Manipularea decedatului la biserica sau capela

Sunati pentru o consiliere gratuita

Oferim consultanta gratuita non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice:

in aceste momente de grea incercare si durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificila. La magazinele noastre va punem la dispozitie o gama larga de modele de sicrie, din diferite esente – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon – cu modele religioase sau florale si culori variate. Preturile sicrielor variaza in functie de calitatea acestora.

Acest capac va pastra in sicriu temperatura de -30 grade. Poate fi alimentat la orice sursa de curent 220V. Consumul redus pentru un astfel de dispozitiv este de 400W. Din cauza greutatii de 53 kg, va fi manipulat doar de angajatii companiei de serviciu funerar Anthony Assistance. Ofera o siguranta crescuta, fiind fabricat in Italia, Model 2015 – functionare silentioasa.

Legislatia in vigoare din Romania impune pastrarea corpurilor decedatilor sa fie efectuata numai in conditii speciale si de maxima securitate. Compania funerara Anthony este una din putinele companii de serviciu funerar din Bucuresti ce poate pastra trupul decedat pe termen scurt sau indelungat pana la efectuarea procedurilor legale.

inmormantare gratuita pe baza talonului de pensie. Cele mai mici preturi!

Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii, sau la cererea familiei sau respectiv apartinatorilor. Incinerarea se practica din ce in ce mai mult in marile orase ale lumii, si este o alternativa la una din cele mai vechi obiceiuri funerare – inhumarea.

in prezent, legislatia in vigoare din Romania impune cerinte stricte in privinta autovehiculelor de transport funerar. Este obligatoriu ca acestea sa fie inmatriculata in Romania si sa fie omologate de catre Registrul Auto Roman. in plus, autovehiculele trebuie sa respecte strict conditiile prevazute de lege.

ECHIPa PENTRU MANIPULAREA SICRIULUI

in situatia in care, familia indurerata doreste o echipa specializata pentru manipularea sicriului, va putem pune la dispozitie un astfel de serviciu funerar. Echipa specializata va asigura transportul de urcare sau coborare a sicriului pe trepte indiferent de locatie si etaj, manipularea sicriului la capela si biserica pana in momentul preluarii de catre gropari.

NON-STOP: servicii funerare complete

Solicita si beneficiaza de oferte personalizate sau pachete complete. Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. Consiliere gratuita non-stop.

in afara de urna sau sicriu, protocolul de inmormantare cere si anumite accesorii funerare, necesare ceremoniei. Pentru ca ne dorim sa va sprijinim intru totul in aceste momente, in magazinele de  pompe funebre Anthony veti gasi tot ce aveti nevoie, de la candele si crucifixe, pana la  accesorii funerare din bronz, vase, felinare, manere pentru  sicriu si multe altele.

Exprimarea legaturii emotionale va putea fi aratata si prin  aranjamente florale pe care le vom putea aduce la mormantul sau. in simbolistica religioasa, florile funerare semnifica frumusetea Raiului. Exprima puritate si gingasie, exact ca sufletul celui drag care ne-a parasit. Echipa noastra va pune la dispozitie o varietate de coroane si jerbe funerare cu modele distincte, pe care sa le alegeti in functie de preferinte si buget.

La capela, la domiciliu si chiar in biserica, sicriul cu trupul neinsufletit trebuie sa fie asezat pe un suport. Catafalcul este un postament inalt, ce are suport de lumanari la cap si la picioare.

servicii funerare complete

Pachete funerare complete in baza talonului de pensie. Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. Serviciu funerar Bucuresti.