SERVICII FUNERARE COMPLETE BUCURESTI 
– NON STOP –

Anthony este una dintre cele mai apreciate companii de servicii funerare din tara. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

In momentul in care a intervenit un eveniment nefericit in viata dumneavoastra, respectiv decesul unei rude, unei persoane dragi, unui prieten sau cunostinta primul pas care trebuie facut este constatarea decesului de catre un medic care, dupa examinarea corpului neinsufletit si constarea cauzei decesului, elibereaza CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI.

EFECTUATA DE MEDIC SPECIALIZAT! Va oferim posibilitatea de imbalsamare, efectuata tot de personal medical specializat si cu substante medicale legale. Imbalsamarea este o metoda artificiala de conservare si de impiedicare a starii de descompunere a corpului neinsufletit. Imbalsamarea trebuie efectuata cat mai repede dupa survenirea decesului.

Va putem consilia, sau ne putem angaja sa intocmim intreaga procedura legala in locul dvs. (fiind imputerniciti in baza unei procuri notariale) . Va putem sprijini pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela, a ajutorului de deces oferit de Casa de Pensii sau de catre angajator, a pasaportului mortuar, etc.

In aceste momente de grea incercare si durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificila. La magazinele noastre va punem la dispozitie o gama larga de modele de sicrie, din diferite esente – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon etc. – cu modele religioase sau florale si culori variate. Preturile sicrielor variaza in functie de calitatea acestora.

Acest capac va pastra in sicriu temperatura de -30 grade. Poate fi alimentat la orice sursa de curent 220V. Consum redus pentru un astfel de dispozitiv – 400W. Greutate 53kg (va fi manipulat de angajatii companiei de servicii funerare Anthony). Ofera o siguranta crescuta fiind fabricat in Italia Model 2015 – functionare silentioasa.

Legislatia in vigoare din Romania impune ca pastraea corpurilor decedatilor sa fie efectuata numai in conditii speciale si de maxima securitate Compania funerara Anthony este una din putinele companii de servicii funerare din Bucuresti ce poate pastra trupul decedat pe termen scurt sau indelungat pana la efectuarea procedurilor legale.

Lorem ipsum dolor sit amet, at mei dolore tritani repudiandae. In his nemore temporibus consequuntur, vim ad prima vivendum consetetur. Viderer feugiat at pro.

In prezent, legislatia in vigoare din Romania impune cerinte stricte in privinta autovehiculelor de transport funerar. Este obligatoriu ca acestea sa fie inmatriculate in Romania si sa fie omologate de catre Registrul Auto Roman. In plus, autovehiculele trebuie sa respecte conditiile de lege.

In situatia in care, familia indurerata doreste o echipa specializata pentru manipularea sicriului, va putem pune la dispozitie o astfel de echipa. Poate face serviciul de urcare/coborare a sicriului pe trepte indiferent de locatie si etaj, manipularea sicriului la capela/biserica pana in momentul preluarii de catre gropari.

n cazul in care persoana trecuta in nefiinta a avut domiciliul in Bucuresti, rudele de pana la gradul IV sau persoane imputernicite pot solicita un loc de veci concesionat pe perioada de 7 ani. Documentele se depun la secretariatul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane.

Compania de servicii funerare Anthony, va ofera sustinere si in cazul nevoilor de strangerea de oseminte, transferarea dintr-un mormant in altul, inmormantari, deshumari, etc.

Anthony va poate sprijini si in realizerea incinerarii. Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii, sau la cererea familiei sau respectiv apartinatorilor. Incinerarea se practica din ce in ce mai mult in marile orase ale lumii, si este o alternativa la una din cele mai vechi obiceiuri funerare.

Aranjamentul floral funerar, coroana sau jerba, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizat dintr-o varietate larga de flori, marimea si modelul fiind lasat la alegerea dvs. Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica atasata de acesta.

La capela, la domiciliu si chiar in biserica sicriul cu trupul neinsufletit trebuie sa fie asezat pe un suport. Catafalcul este un postament inalt ce are suport de lumanari la cap si la picioare. Noi punem la dispozitia dumneavoastra 2 modele de catafalcuri din care sa il alegeti pe cel potrivit pentru dumneavoastra.