SERVICII FUNERARE BUCURESTI, NON-STOP: PRETURI 2021

Servicii funerare Bucuresti, non-stop: Preturi 2023

SERVICII FUNERARE BUCURESTI
SERVICII FUNERARE BUCURESTI

NON-STOP: Servicii funerare București

În aceste momente de grea încercare și durere oferim consultanță gratuită non-stop solicitărilor telefonice. Comanda online și beneficiază de pachete funerare complete.

Anthony Assistance – Încã din 1992

Compania de pompe fnebre Anthony pune în slujba dumneavoastră cei 30 de ani de experiență în domeniul serviciilor funerare. Înțelegem durerea pierderii celor dragi, de aceea arătăm tuturor clienților noștri respect, demnitate, devotament, promptitudine și profesionalism în îndeplinirea tuturor sarcinilor.

SERVICII FUNERARE – Anthony București

Am condus pe ultimul drum personalități marcante ale României, precum:

Prințul Mircea, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinică, Ion Dolanescu, Corneliu Coposu, Dem Rădulescu, Mia Braia, Ion Rațiu, Vali Sterian, Ion Aurel Stoica, Anca Parghel, Ion Voicu, Cătălin Hâldan, Oleg Danovschi, Lia Manoliu, Antonie Iorgovan, Florian Pitiș, Nicolae Dobrin, Ralu Filip, Adrian Păunescu.

repatriere, transport funerar, practica cimiteriala

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

SERVICII FUNERARE BUCURESTI Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

Servicii funerare București

Servicii funerare complete în baza talonului de pensie. Suma cheltuită pentru înmormântare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. Serviciu funerar București: Solicită și beneficiază de oferte personalizate sau pachete complete.

Pachete funerare București

Pachete funerare complete în baza talonului de pensie. Servicii funerare București. Din dorința de a oferi soluția cea mai eficientă și cea mai potrivită, vă oferim o gamă variată de pachete funerare, care includ SERVICII FUNERARE și servicii funerare complete, începând de la cele mai ieftine: 990 Ron.

NON-STOP: Solicită și beneficiază de oferte personalizate sau pachete complete. Suma cheltuită pentru înmormântare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. Consiliere gratuită non-stop: SERVICII FUNERARE BUCUREȘTI.

Sicrie funerare București

GAMA COMPLETA DE SICRIE: în aceste momente de grea încercare și durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificilă. La magazinele noastre vă punem la dispoziție o gamă largă de modele de sicrie, din diferite esențe – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon – cu modele religioase sau florale și culori variate. Prețurile sicrielor variază în funcție de calitatea acestora. Alege un pachet complet de SERVICII FUNERARE BUCUREȘTI.

SOLICITĂ ȘI BENEFICIAZĂ DE PACHETE FUNERARE COMPLETE – NON-STOP

Servicii funerare București Anthony Assistance

ULTIMELE ARTICOLE:

URNE CATOLICE: Urne pentru incinerarea catolică

Deoarece Vaticanul restricționează împrăștierea și alte mijloace de dispoziție finală, veți avea nevoie de o urna catolică. Sau un alt […]

Reguli de incinerare catolică – cremația credincioșilor

Se permite cremația credincioșilor, DAR catolicismul stabilește anumite reguli de incinerare: În primul rând, și poate cel mai important, este […]

Incinerare si Biserica Catolica: Pot fi incinerați catolicii?

Pot fi incinerați catolicii? Răspunsul scurt este da, biserica catolică permite incinerarea. Cu toate acestea, Vaticanul a emis linii directoare […]