SERVICII FUNERARE COMPLETE 
– NON STOP –
SERVICII FUNERARE BUCUREsTI

Anthony Assistance este una dintre cele mai apreciate companii de servicii funerare non-stop din Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

in momentul in care a intervenit un eveniment nefericit in viata dumneavoastra, respectiv decesul unei rude, unei persoane dragi, unui prieten sau cunostinta; primul pas care trebuie facut este constatarea decesului de catre un medic. Dupa examinarea corpului neinsufletit si constatarea cauzei decesului, se elibereaza un CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI.

EFECTUATa DE MEDIC SPECIALIST! Va oferim posibilitatea de imbalsamare, efectuata tot de personal medical specializat si cu substante medicale legale. imbalsamarea este o metoda artificiala de conservare si de impiedicare a starii de descompunere a corpului neinsufletit. imbalsamarea trebuie efectuata cat mai repede dupa survenirea decesului.


Va putem consilia, sau ne putem angaja sa intocmim intreaga procedura legala in locul dvs., dupa o imputernicire in baza unei procuri notariale. Va putem sprijini pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela, a ajutorului de deces oferit de Casa de Pensii sau de catre angajator, a pasaportului mortuar.

servicii funerare complete

Oferim consultanta gratuita non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice:

in aceste momente de grea incercare si durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificila. La magazinele noastre va punem la dispozitie o gama larga de modele de sicrie, din diferite esente – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon – cu modele religioase sau florale si culori variate. Preturile sicrielor variaza in functie de calitatea acestora.

Acest capac va pastra in sicriu temperatura de -30 grade. Poate fi alimentat la orice sursa de curent 220V. Din cauza greutatii de 53 kg, va fi manipulat doar de angajatii companiei de servicii funerare Anthony Assistance. Ofera o siguranta crescuta, fiind fabricat in Italia, Model 2015 – functionare silentioasa.

Legislatia in vigoare din Romania impune pastrarea corpurilor decedatilor sa fie efectuata numai in conditii speciale si de maxima securitate. Compania funerara Anthony este una din putinele companii de servicii funerare din Bucuresti ce poate pastra trupul decedat pe termen scurt sau indelungat pana la efectuarea procedurilor legale.

servicii funerare BUCUREsTI

inmormantare gratuita pe baza talonului de pensie. Cele mai mici preturi!

Corpul neinsufletit trebuie pregatit dupa datini si obiceiuri religioase pentru ultimul drum. Toaletarea decedatilor presupune spalarea, imbracarea cu haine noi sau curate, daca este cazul barbieritul, coafat, fardat. Dupa incheierea acestui procedeu, corpul se aseaza in sicriu, cu capul catre rasarit. Echipa noastra experimentata va fi un real ajutor in aceste momente de maxima intensitate in care deciziile trebuiesc luate imediat.

in prezent, legislatia in vigoare din Romania impune cerinte stricte in privinta autovehiculelor de transport funerar. Este obligatoriu ca acestea sa fie inmatriculata in Romania si sa fie omologate de catre Registrul Auto Roman. in plus, autovehiculele trebuie sa respecte strict conditiile prevazute de lege.

in situatia in care, familia indurerata doreste o echipa specializata pentru manipularea sicriului, va putem pune la dispozitie un astfel de serviciu funerar. Echipa specializata va asigura transportul de urcare sau coborare a sicriului pe trepte indiferent de locatie si etaj, manipularea sicriului la capela si biserica pana in momentul preluarii de catre gropari.

servicii funerare non-stop

Solicita si beneficiaza de servicii funerare complete. Consiliere gratuita non-stop.

in cazul in care persoana trecuta in nefiinta a avut domiciliul in Bucuresti, rudele de pana la gradul IV sau persoane imputernicite pot solicita un loc de veci concesionat pe o perioada de 7 ani. Documentele se depun la secretariatul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane.

Compania de servicii funerare Bucuresti, Anthony Assistance va ofera sustinere si in cazul nevoilor de strangerea de oseminte, transferarea dintr-un mormant in altul, inmormantari, deshumari, etc.

Anthony Assistance va poate sprijini si in realizarea incinerarii. Incinerarea poate fi facuta la cererea decedatului exprimata in timpul vietii, sau la cererea familiei sau respectiv apartinatorilor. Incinerarea se practica din ce in ce mai mult in marile orase ale lumii, si este o alternativa la una din cele mai vechi obiceiuri funerare.

pachete servicii funerare complete

Pachete funerare complete in baza talonului de pensie. Servicii funerare Bucuresti.

Aranjamentul floral funerar, o coroana sau o jerba, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizata dintr-o varietate larga de flori, marimea si modelul fiind lasate la alegerea dvs. Aranjamentul poate fi insotit de un mesaj de adio scris pe o panglica atasata de acesta.

La capela, la domiciliu si chiar in biserica sicriul cu trupul neinsufletit trebuie sa fie asezat pe un suport. Catafalcul este un postament inalt, ce are suport de lumanari la cap si la picioare. Noi punem la dispozitia dumneavoastra doua modele de catafalcuri din care sa il alegeti pe cel potrivit pentru dumneavoastra.