SERVICII FUNERARE COMPLETE 
– NON STOP –
SERVICII FUNERARE BUCUREȘTI

Anthony Assistance este una dintre cele mai apreciate companii de servicii funerare non-stop din București. Acest titlu este o consecință a atenției pe care echipa noastră o acordă fiecărui detaliu în parte, pentru a ne asigura că sufletul care părăsește această lume va avea parte de un ultim omagiu în drumul spre eternitate.

În momentul în care a intervenit un eveniment nefericit în viața dumneavoastră, respectiv decesul unei rude, unei persoane dragi, unui prieten sau cunoștință; primul pas care trebuie făcut este constatarea decesului de către un medic. După examinarea corpului neînsuflețit și constatarea cauzei decesului, se eliberează un CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI.

EFECTUATĂ DE MEDIC SPECIALIST! Vă oferim posibilitatea de îmbălsămare, efectuată tot de personal medical specializat și cu substanțe medicale legale. Îmbălsămarea este o metodă artificială de conservare și de împiedicare a stării de descompunere a corpului neînsuflețit. Îmbălsămarea trebuie efectuata cat mai repede după survenirea decesului.


Vă putem consilia, sau ne putem angaja sa intocmim întreaga procedură legală în locul dvs., după o împuternicire în baza unei procuri notariale. Vă putem sprijini pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverinței de înhumare, a autorizației de depunere la capelă, a ajutorului de deces oferit de Casa de Pensii sau de către angajator, a pașaportului mortuar.

servicii funerare complete

Oferim consultanță gratuită non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice:

În aceste momente de grea încercare și durere alegerea unui sicriu poate deveni foarte dificila. La magazinele noastre vă punem la dispoziție o gama largă de modele de sicrie, din diferite esențe – plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc, mahon – cu modele religioase sau florale și culori variate. Prețurile sicrielor variază în funcție de calitatea acestora.

Acest capac va păstra în sicriu temperatura de -30 grade. Poate fi alimentat la orice sursă de curent 220V. Din cauza greutății de 53 kg, va fi manipulat doar de angajații companiei de servicii funerare Anthony Assistance. Oferă o siguranță crescută, fiind fabricat în Italia, Model 2015 – funcționare silențioasă.

Legislația în vigoare din România impune păstrarea corpurilor decedaților sa fie efectuată numai în condiții speciale și de maximă securitate. Compania funerara Anthony este una din puținele companii de servicii funerare din București ce poate păstra trupul decedat pe termen scurt sau îndelungat până la efectuarea procedurilor legale.

servicii funerare BUCUREȘTI

Înmormântare gratuită pe baza talonului de pensie. Cele mai mici preturi!

Corpul neînsuflețit trebuie pregătit după datini și obiceiuri religioase pentru ultimul drum. Toaletarea decedaților presupune spălarea, îmbrăcarea cu haine noi sau curate, dacă este cazul barbieritul, coafat, fardat. După încheierea acestui procedeu, corpul se așează în sicriu, cu capul către răsărit. Echipa noastră experimentată va fi un real ajutor în aceste momente de maximă intensitate în care deciziile trebuiesc luate imediat.

În prezent, legislația în vigoare din România impune cerințe stricte în privința autovehiculelor de transport funerar. Este obligatoriu ca acestea sa fie înmatriculată în România și să fie omologate de către Registrul Auto Roman. În plus, autovehiculele trebuie să respecte strict condițiile prevăzute de lege.

În situația în care, familia îndurerată dorește o echipă specializată pentru manipularea sicriului, vă putem pune la dispoziție un astfel de serviciu funerar. Echipa specializată va asigura transportul de urcare sau coborare a sicriului pe trepte indiferent de locație și etaj, manipularea sicriului la capelă și biserică până în momentul preluării de către gropari.

servicii funerare non-stop

Solicită și beneficiază de servicii funerare complete. Consiliere gratuită non-stop.

În cazul în care persoana trecută în neființă a avut domiciliul în București, rudele de până la gradul IV sau persoane imputernicite pot solicita un loc de veci concesionat pe o perioada de 7 ani. Documentele se depun la secretariatul Administrației Cimitirelor și Crematoriilor Umane.

Compania de servicii funerare Bucuresti, Anthony Assistance vă oferă susținere și în cazul nevoilor de strângerea de oseminte, transferarea dintr-un mormânt în altul, înmormântări, deshumări, etc.

Anthony Assistance vă poate sprijini și în realizarea incinerării. Incinerarea poate fi făcută la cererea decedatului exprimată în timpul vieții, sau la cererea familiei sau respectiv aparținătorilor. Incinerarea se practică din ce în ce mai mult în marile orașe ale lumii, și este o alternativă la una din cele mai vechi obiceiuri funerare.

pachete servicii funerare complete

Pachete funerare complete în baza talonului de pensie. Servicii funerare Bucuresti.

Aranjamentul floral funerar, o coroană sau o jerbă, aduce un ultim omagiu persoanei dragi decedate. Acesta poate fi realizată dintr-o varietate largă de flori, mărimea și modelul fiind lăsate la alegerea dvs. Aranjamentul poate fi însoțit de un mesaj de adio scris pe o panglică atașată de acesta.

La capela, la domiciliu și chiar în biserica sicriul cu trupul neînsuflețit trebuie să fie asezat pe un suport. Catafalcul este un postament înalt, ce are suport de lumânări la cap și la picioare. Noi punem la dispoziția dumneavoastră două modele de catafalcuri din care sa îl alegeți pe cel potrivit pentru dumneavoastră.