slujbă funerară, înmormântare tradițională

Indiferent dacă trăiești sau nu într-o altă țară sau chiar alt continent, din păcate, uneori există circumstanțe care te împiedică să participi la o slujbă funerară sau înmormântare tradițională.

 
Cu toate acestea, există modalități prin care poți să-ți arăți în continuare sprijinul pentru familia îndurerată, chiar dacă ai lipsit de la înmormântare tradițională. Să trecem peste câteva gesturi amabile care să-i ajute pe cei îndurerați să-și onoreze persoana iubită.

 

Trimite flori

Deși poate părea clișeu, trimiterea de coroane funerare, jerbe, aranjamente florale sau decorațiuni florale funerare este un gest simplu, dar semnificativ. Florile ne îmbunătățesc starea de spirit, ceea ce îi poate ajuta pe cei care se întristează la o înmormântare tradițională. Le puteți livra direct la înmormântare și includeți o notă pentru a vă exprima condoleanțele și tristețea pentru că nu ați putut participa.
 

Trimiteți o notă scrisă de mână

O altă opțiune simplă, dar totuși atentă, este să trimiteți familiei îndurerate o notă scrisă de mână. Îți poți exprima simpatia pentru pierderea lor și poți împărtăși amintiri pe care le ai cu defunctul.
 

Pregătiți preparate de casă

Făcând familiei bucate gustoase de casă le poate ajuta, pe cei întristați care se adaptează la noua viață, fără prezența fizică a persoanei decedate. Sau oferiți-vă să mergeți la cumpărături alimentare pentru ei, sau să-i ajutați să-și comande produsele alimentare online necesare pentru înmormântare tradițională.
 

Oferă o donație financiară

Acordarea unei donații bănești familiei îi poate ajuta cu cheltuielile de înmormântare, mai ales la o înmormântare tradițională. În plus, este posibil să aibă nevoie de ajutor pentru facturi medicale și cheltuieli zilnice care urmează imediat după un deces sau din cauza la slujba funerară.
 

Vizitati familia

După înmormântare și slujbă funerară, sau chiar cateva zile după aceea, ar trebui să mai verificați și să vedeți cum se descurcă. Un apel telefonic sau o vizită personală le pot oferi o confortare mult râvnită. Doar asigurați-vă că anunțați dinainte că intenționați să efectuați o vizită în persoană. De asemenea, ar trebui să-i invitați în continuare la evenimente. Este posibil să nu fie pregătiți să participe, dar vor aprecia că v-ați gândit la ei.
 
 
Prin ce alte modalități mai poți arăta sprijinul, dacă nu poți participa la slujba de înmormântare sau înmormântarea tradițională? Distribuie-le cu noi în comentariile de mai jos!

Tags

No responses yet

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *