AJUTOR LA FINAL DE CALATORIE
AJUTOR LA FINAL DE CALATORIE

Viaţa este o călătorie fără hartă. Când pornim la drum nu avem direcţie, nici transport şi nici bagaje. Dar avem timp. Timp să experimentăm, să trăim bucurii, să descoperim dureri, să împărţim zâmbete, să găsim răspunsuri, să trasăm direcţii, să interacţionăm cu oameni care vor să meargă alături de noi.

Nimeni nu îşi doreşte ca această călătorie să se sfârşească. Nimeni nu se gândeşte la final. Nimeni nu vorbeşte despre el. Dar dacă finalul apare mai devreme şi ne ia prin surprindere? Cum depăşim pierderea unui suflet drag, care ar fi trebuit să continue călătoria alături de noi mulţi ani înainte?

AJUTOR LA FINAL DE CALATORIE PENTRU UN ÎNGER

În călătoria noastră o să întâlnim dificultăţi, obstacole şi piedici. Armonia drumului va fi de multe ori ameninţată şi vom fi nevoiţi să ne depăşim fricile şi durerile pentru a ne continua drumul. Durerea cea mai apăsătoare şi greu de depăşit este dată de pierderea unui copil.

Deşi este un subiect tabu, se întâmplă peste tot în jurul nostru. Statisticile sunt dure, potrivit Raportului naţional de sănătate a copiilor şi tinerilor din România. Chiar dacă în ultimii ani, România a realizat progrese în reducerea semnificativă a mortalităţii infantile (decesul copiilor de 0-1 ani), indicatorul este cel mai ridicat din Uniunea Europeană: 8,5% în anul 2013.

Pierderea unui copil, indiferent de vârstă, este o durere peste care nu se poate trece uşor şi care este trăită de foarte multe familii. O astfel de veste va apărea cu brutalitate şi nimeni nu va fi suficient de pregătit pentru a face faţă. Va fi nevoie de timp, ani de vindecare, de înţelegere şi susţinere din partea apropiaţilor şi a prietenilor. Vindecarea începe cu primul şi cel mai dur pas: înmormântarea.

AJUTOR PENTRU FAMIILE NEVOIAŞE

Organizarea înmormântării propriului copil este primul moment de conştientizare: îngeraşul a plecat prea curând de pe această lume. Situaţia este însă şi mai dificilă pentru familiile nevoiaşe, care pe lângă durerea inimaginabilă, se confruntă şi cu un stres financiar. Costul de inmormanatare poate ajunge până la suma de 2500 lei, ceea ce reprezintă un salariu considerat decent în România. Un deces neaşteptat poate îngropa în datorii o familie nevoiaşă.

Tocmai de aceea, pentru a alina măcar puţin o durere pe care nimeni nu ar trebui să o trăiască, agenţia de servicii funerare, Anthony, se angajează să ofere un ultim omagiu: înmormântare gratuită. Familiile nevoiaşe care au pierdut un înger şi trec prin clipe de grea încercare şi durere, nu vor mai avea grija înmormântării nici din punct de vedere al organizării şi nici din punct de vedere financiar.

CUM BENEFICIEZI DE AJUTOR

Dacă treceţi printr-o astfel de tragedie puteţi beneficia de sprijinul agenţiei de servicii funerare, Anthony. Înmormântarea este oferită gratuit famiilor nevoiaşe, al cărei venit net mediu lunar pe membru de familie este 600 lei şi care au pierdut un suflet cu vârsta de până în 18 ani.

Firma Antony vine în ajutor cu un sicriu complet echipat cu accesoriile necesare, o cruce de lemn pentru procesiune, transportul funerar cu maşini moderne, autorizate la standarde UE şi manipularea decedatului la biserică sau capelă.

Anthony este cea mai bună companie în domeniul serviciilor funerare. De 23 de ani oferă servicii profesionale, prompte şi de calitate, de la întocmirea tuturor documentelor necesare, pregătirea sicriului, loc de veci, transportul mortuar şi al întregului cortegiu funerar şi până la aranjamente florale, urne şi accesorii funerare.

Dacă treceţi printr-o astfel de tragedie, luaţi legătura cu un reprezentant al agenţiei la unul dintre numerele de telefon 021-9891 sau 0722.286.766. Va fi suportul dumneavoastră 7 zile din 7, 24h/zi şi vă va comunica toţi paşii pe care trebuie să-i urmaţi pentru a beneficia de înmormântarea gratuită.

Puteţi face o faptă bună oferind această informaţie unei familii care se afla în durere şi care nu are posibilităţi financiare pentru o înmormântare creştinească şi un final de călătorie încununat cu recunoştinţă.

Viaţa este o călătorie despre care nu ştim decât atât: când începe. Nu ştim cine ne însoţeşte, cât timp ne va însoţi şi când se despart drumurile noastre. Nu putem prezice viitorul, însă putem să ne informăm pentru a fi cât mai pregătiţi emoţional şi financiar să depăşim orice moment de cumpănă.