Chiamaci 24/7 Chiamaci 24/7 Chiamaci 24/7
Sună-ne 24/7 Sună-ne 24/7 Sună-ne 24/7

Despre noi: Anthony Assistance, sprijin de nadejde din 1992

Despre noi: Anthony Assistance

SERVICII FUNERARE Anthony Assistance
POMPE FUNEBRE Anthony Assistance
OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

 

repatriere, transport funerar, practica cimiteriala

servicii funerare ~ pompe funebre ~ Anthony Bucuresti

AM CONDUS PE ULTIMUL DRUM PERSONALITATI MARCANTE ALE ROMANIEI, PRECUM:

Printul Mircea, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica, Ion Dolanescu, Corneliu Coposu, Dem Radulescu, Mia Braia, Ion Ratiu, Vali Sterian, Ion Aurel Stoica, Anca Parghel, Ion Voicu, Catalin Haldan, Oleg Danovschi, Lia Manoliu, Antonie Iorgovan, Florian Pitis, Nicolae Dobrin, Ralu Filip, Adrian Paunescu.

CONSILIERE SPECIALIZATA: 021-9891

Ne ocupam in detaliu de intregul protocol funerar

Incepand cu analiza de constatare a decesului si eliberarea certificatului constatator. Medicii nostrii vor ajunge in regim de urgenta la dumneavoastra pentru a intocmi toate documentele necesare in cazul decesului si pentru a realiza imbalsamarea autorizata.

In tot acest timp, sicriul si coroanele se livreaza in locatia indicata de familie pentru a realiza ceremonia funerara conform traditiei religioase. Serviciile de transport funerar sunt necesare pentru sicriu si pentru membrii familiei prezenti in cortegiul funerar.

Consilieri Anthony Assistance va sunt alaturi pentru a va ajuta sa obtineti ajutorul de deces pentru decontarea cheltuielilor, amenajarea locului de veci si realizarea monumentelor funerare.

Magazin Anthony Assistance

In cazul decesului in afara tarii, suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana pierduta inapoi acasa, in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp posibil.

masina funerara chrysler anthony2

pompe funebre si servicii funerare

Toate actiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne si obiective inalte.

Apeleaza cu incredere Anthony Assistance pentru a beneficia de servicii funerare excelente. De mai bine de 29 de ani compania de servicii funerare Anthony este alaturi de familiile indoliate, cu suport moral, emotional si material. Devotamentul nostru se oglindeste in implicarea si promptitudinea cu care ne indeplinim toate sarcinile.

ajutor inmormantare pentru

PACHETE SERVICII FUNERARE
ANTHONY ASSISTANCE

TESTIMONIALE

Toate actiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne si obiective inalte. Am reusit astfel sa ne cladim o reputatie a calitatii serviciilor oferite, ca urmare a atentiei pe care o acordam fiecarui detaliu in parte.

Luna aceasta am realizat ceremonia funerara pentru mama, cu sprijinul Anthony. Serviciile funerare oferite au fost impecabile iar personalul m-a surprins placut cu asistenta oferita. Recomand Anthony Funerare.

LUPU NARCISA

Dupa ce am analizat ofertele firmelor de servicii funerare din Bucuresti am optat sa aleg Anthony deoarece am primit cea mai buna oferta de pret si am fost indrumata corespunzator pentru a rezolva toate procedurile legale. Recomand cu incredere firma dumneavoastra.

ALINA LUNGU

Am gasit online firma Anthony si am ales sa lucrez cu voi datorita increderii oferite. Recomand cu caldura serviciile voastre funerare. Va multumesc pentru sprijinul oferit.

IOANA GOLESCU

Sunt foarte multumit de ajutorul oferit pentru realizarea inmormantarii tatalui meu. Va recomand pentru calitatea oferita si amabilitatea personalului.

PASCU TUDOR

Va multumesc pentru promptitudinea si calitatea serviciilor funerare oferite. Cu ajutorul firmei dumneavoastra am organizat ceremonia funerara asa cum mi-am dorit.

LARISA ANDRONE