Anthony Assistance

Despre noi: Anthony Assistance, sprijin de nadejde din 1992

Anthony Assistance – Servicii funerare/ Pompe funebre oferite cu demnitate, profesionalism și promtitudine

SC ANTHONY FORTUNE EXIMP SRL, lider pe piața românească în domeniul pompelor funebre cu servicii de cea mai înaltă clasă, se adresează în special clienților persoane fizice, dar și clienților persoane juridice, având colaborări în special cu companii de asigurări în domeniul repatrierilor cetățenilor români decedați. . . în afara României și a cetățenilor străini decedați în România. Asigurăm o gamă largă de servicii și produse care au colaboratori în mai multe țări, în calitate de membri ai FIAT-IFTA (organizație internațională a industriei funerare).

Compania de pompe funebre Anthony pune în slujba dumneavoastră cei 30 de ani de experiență în domeniul serviciilor funerare. Înțelegem apăs durerii resimțită de pierderea celor dragi, de aceea arătăm tuturor lor noștri respect, demnitate, devotament, promptitudine și profesionalism în îndeplinirea tuturor sarcinilor. Aceasta este o consecință a atenției pe care o acordăm  detaliilor din primul moment din care familia îndurerată ne contactează.

Cine ne recomandã?

Ne bucurăm când munca ne este recunoscută și apreciată, de această dată revista Thanos ne-a recunoscut printr-un articol publicat în numărul 101 al revistei sale. Acest articol prezintă meritele noastre ca membru FIAT-IFTA, Anthony Assistance reprezentând România.

 

FIAT-IFTA este singura organizație funerară internațională cu membrii naționali, activi și asociați în peste 80 de țări.

 

Mulțumim că ne sunteți alături!

 

“O speranță în momente grele și dureroase.”

Certificãrile noastre

CONSILIERE SPECIALIZATÃ: 021-9891 ~ Anthony Assistance

Ne ocupãm în detaliu de întregul protocol funerar

Începând cu analiza de constatare a decesului și eliberarea certificatului constatator. Medicii noștri vor ajunge în regim de urgență la dumneavoastră pentru a întocmi toate documentele necesare în cazul decesului și pentru a realiza îmbălsămarea autorizată.

În tot acest timp, sicriul și coroanele se livrează în locația indicată de familie pentru a realiza ceremonia funerară conform tradiției religioase. Serviciile de transport funerar sunt necesare pentru sicriu și pentru membrii familiei prezenți în cortegiul funerar.

Consilieri Anthony Assistance vă sunt alături pentru a vă ajuta să obțineți ajutorul de deces pentru decontarea cheltuielilor, amenajarea locului de veci și realizarea monumentelor funerare.

În cazul decesului în afara țării, suntem alături de dumneavoastră și ne angajăm să aducem persoana pierdută acasă, în cele mai bune condiții și în cel mai scurt timp posibil.

Magazin Anthony Assistance
d72dbf60 ba6e 418e 819d c7bfa5cafa06
repatriere decedati, Repatrierea ramasitelor
Anthony
57220753 09d6 4d72 b369 5f8c2ff0a15b

Pompe funebre și servicii funerare

Toate acțiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne și obiective înalte.

Apelează cu încredere Anthony Assistance pentru a beneficia de servicii funerare excelente. De mai bine de 29 de ani compania de servicii funerare Anthony este alături de familiile îndoliate, cu suport moral, emoțional și material. Devotamentul nostru se oglindește în implicarea și promptitudinea cu care ne îndeplinim toate sarcinile.

Am condus pe ultimul drum personalități marcante ale României, precum: 

Prințul Mircea, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinică, Ion Dolanescu, Corneliu Coposu, Dem Rădulescu, Mia Braia, Ion Rațiu, Vali Sterian, Ion Aurel Stoica, Anca Parghel, Ion Voicu, Cătălin Hâldan, Oleg Danovschi, Lia Manoliu, Antonie Iorgovan, Florian Pitiș, Nicolae Dobrin, Ralu Filip, Adrian Păunescu.

AJUTOR ÎNMORMÂNTARE ~ Anthony Assistance

Pachete servicii funerare Anthony Assistance

Testimoniale

Toate acțiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne și obiective înalte. Am reușit astfel să ne clădim o reputație a calității serviciilor oferite, ca urmare a atenției pe care o acordăm fiecărui detaliu în parte.

 

Alexandru MargineanuAlexandru Margineanu
16:07 05 Jan 23
Servicii complete de foarte buna calitate, recomand cu caldura. Va multumim pentru ajutor.
Horia VladescuHoria Vladescu
07:23 30 Jul 22
Recomand cu toată încrederea. S-au ocupat de absolut tot ce a ținut de înmormântarea tatălui meu. E greu sa te gândești la asta dar in acele momente e bine sa ii ai alături pe cei de la Anthony. Felicitari pentru serviciile voastre.
Valeriu ConstantinValeriu Constantin
10:59 05 Jun 17
echipa profesionista, firma serioasa. multumim pentru ajutor si felicitari pentru promptitudine
js_loader