REPATRIERE DECEDATI Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Anthony Assistance este disponibil non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile unui Transport Funerar National sau International.

Servicii complete repatriere decedati. Asiguram documentele necesare repatrierii decedatilor, sicrie repatriere, transport funerar international.

Servicii complete pentru repatrierea internationala a persoanelor straine decedate. Preturi competitive, inclusiv transport funerar international.

Repatriere Decedati Anthony
REPATRIERE DECEDATI

NON-STOP: REPATRIERE DECEDATI

Asiguram servicii de repatriere decedati din afara Romaniei sau transport international cetatenilor straini decedati pe teritoriul Romaniei. Anthony Assistance este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii repatriere decedati catre si din Romania, cu o experienta de peste 29 de ani.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

SERVICII COMPLETE DE TRANSPORT FUNERAR NATIONAL ~ INTERNATIONAL

repatriere, transport funerar, practica cimiteriala

Repatriere Decedati ~ Anthony Assistance

AM CONDUS PE ULTIMUL DRUM PERSONALITATI MARCANTE ALE ROMANIEI, PRECUM:

Printul Mircea, Sergiu Nicolaescu, Gheorghe Dinica, Ion Dolanescu, Corneliu Coposu, Dem Radulescu, Mia Braia, Ion Ratiu, Vali Sterian, Ion Aurel Stoica, Anca Parghel, Ion Voicu, Catalin Haldan, Oleg Danovschi, Lia Manoliu, Antonie Iorgovan, Florian Pitis, Nicolae Dobrin, Ralu Filip, Adrian Paunescu.

CONSILIERE SPECIALIZATA: 021-9891

Ne ocupam in detaliu de intregul protocol funerar

Incepand cu analiza de constatare a decesului si eliberarea certificatului constatator. Medicii nostrii vor ajunge in regim de urgenta la dumneavoastra pentru a intocmi toate documentele necesare in cazul decesului si pentru a realiza imbalsamarea autorizata.

In tot acest timp, sicriul si coroanele se livreaza in locatia indicata de familie pentru a realiza ceremonia funerara conform traditiei religioase. Serviciile de transport funerar sunt necesare pentru sicriu si pentru membrii familiei prezenti in cortegiul funerar.

Consilieri Anthony Assistance va sunt alaturi pentru a va ajuta sa obtineti ajutorul de deces pentru decontarea cheltuielilor, amenajarea locului de veci si realizarea monumentelor funerare.

Magazin Anthony Assistance

In cazul decesului in afara tarii, suntem alaturi de dumneavoastra si ne angajam sa aducem persoana pierduta inapoi acasa, in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp posibil.

masina funerara chrysler anthony2

Repatriere Decedati + Repatriere Urna + Repatriere Sicriu

Toate actiunile noastre sunt ghidate de principii etice, valori demne si obiective inalte.

Apeleaza cu incredere Anthony Assistance pentru a beneficia de Repatriere Decedati. De mai bine de 29 de ani compania de Repatriere Decedati Anthony Assistance este alaturi de familiile indoliate, cu suport moral, emotional si material. Devotamentul nostru se oglindeste in implicarea si promptitudinea cu care ne indeplinim toate sarcinile.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

SERVICII COMPLETE DE TRANSPORT FUNERAR NATIONAL ~ INTERNATIONAL

SERVICII COMPLETE REPATRIERE DECEDATI

Procedurile de Repatriere Decedati se va efectua conform normelor legislative in vigoare din tara in care a survenit decesul, in conditii optime atat din punct de vedere legal cat si igienic.

Servicii professionale de transport funerar international.

SERVICII COMPLETE REPATRIERE DECEDATI ANTHONY ASSISTANCE

ANTHONY ASSISTANCE – INCA DIN 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de REPATRIERE DECEDATI non-stop din Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

REPATRIERI AERIENE, PRELUARE ZONA CARGO, REPATRIERE CU AVIONUL

Preluare zona cargo

Asiguram servicii de transport funerar, preluarea decedatului din Zona Cargo a aeroportului si predarea in locatia dorita.

Deshumare si repatriere ramasite

Deshumare si repatriere ramasite

Asiguram servicii complete de deshumare internationala si repatrierea ramasitelor, cu documentele necesare.

Transport Funerar Terestru

Transport Funerar Terestru

Asiguram servicii complete de repatriere internationala al decedatului prin transport funerar terestru pana in locatia dorita.

REPATRIERE DECEDATI EUROPA, REPATRIERE DIN EUROPA, REPATRIERE IN EUROPA

Repatrieri din Europa‎

Asiguram servicii complete de repatriere a decedatilor din Europa spre orice tara sau continent.

Transport Funerar Aerian, Repatriere cu avionul, repatrieri aeriene

Transport Funerar Aerian

Asiguram servicii complete care include preluarea persoanei decedate, pana la aeroport si de la aeroport in locatia dorita.

Repatrieri din America, Repatrieri in America, Repatrieri America

Repatrieri America de Nord/Sud

Servicii complete de repatriere a decedatilor din America de Sud sau Nord spre orice tara.

REPATRIERE DECEDATI ASIA, REPATRIERE DIN ASIA, REPATRIERE IN ASIA

Repatrieri din Asia

Asiguram servicii complete de repatriere a decedatilor din Asia spre orice tara.

Transport Funerar Aerian, Repatriere cu avionul, repatrieri aeriene

Repatrieri din Australia si Oceania

Asiguram servicii complete de repatriere din Australia si Oceania spre orice tara.

Repatrieri din America, Repatrieri in America, Repatrieri America

Repatrieri din Africa

Asiguram servicii complete de repatriere a decedatilor din Africa spre orice tara.

ULTIMELE ARTICOLE:

Regulile de securitate pentru incinerare transport urna

Imaginati-va ca zburati impreuna cu cenusa mamei dvs. acasa si in schimb le gasiti varsate in valiza dumneavoastra. Cativa calatori au impartasit povesti de groaza despre incercarea de a transporta ramasitele incinerate ale unui membru al familiei, catre locul de odihna final sau pentru a fi imprastiate intr-un loc special. […]

Repatrierea ramasitelor (decedati) explicat in detaliu

  Repatrierea ramasitelor sau repatriere decedati, explicat in detaliu.    Cand un cetatean roman moare de peste mari sau tari, dispunerea ramasitelor este supusa legii din Romania/EU si a legislatiei locale (straine), a cerintelor vamale interne si internationale, cat si a facilitatilor din tarile straine, care sunt adesea foarte diferite […]

Repatriere transport international: Informatii vitale

Venim in sprijinul familiilor indurerate, oferind consultanta in ceea ce priveste demersul de Repatriere transport international sau Repatriere transport national al decedatului. Contactati-ne pentru orice informatii necesare si pentru calculul pretului in mod particular pentru transportul celui drag.   Costurile de repatriere sunt ridicate datorita conditiilor speciale de transport (sicriu […]

Documente REPATRIERE URNA DECEDAT necesare dosar

Oameni atrasi de promisiunea unei vieti mai bune au ales sa paraseasca Romania, gasindu-si sfarsitul pe meleaguri straine. Nimic nu este mai dureros decȃt pierderea unui om drag, mai ales atunci cȃnd trupul sau neȋnsufletit se afla departe. Procedurile de repatriere reprezinta un stres suplimentar si o ingrijorare in plus.  […]

Documente REPATRIERE DECEDATI necesare dosar

Atunci cand o persoana decedeaza, sunt o multime de decizii de luat si acte de intocmit. De obicei, acestea trebuie rezolvate in decurs de 5 zile, intr-o perioada in care interesul personal este foarte mare. Repatrierea se poate face si in lipsa unui membru al familiei, dar e necesara contractarea […]

IMPUTERNICIRE DE REPATRIERE DECEDAT: descarca pdf-ul

  si completeaza formularul Anthony Assistance.

Conținutul paginii:

Anthony Assistance
×

0
Anthony Assistance
error: 451: Content Unavailable for Legal Reasons