Sicrie Funerare

Anthony- servicii funerare - pompe funebre
PACHET SERVICII FUNERARE EXTRA

Sicrie Funerare:Modele | Brad | Tei | Stejar

In aceste clipe de grea incercare va propunem sa lasati in serviciul nostru toate detaliile care tin de buna desfasurare a ceremoniei funerare. Noi nu va putem vindeca ranile din suflet, insa va putem oferi sprijin emotional, va putem sfatui si ghida pasi pentru a aduce un ultim omagiu celui care si-a petrecut ultimele zile pe pamant.

Sicriul, fiind considerat casa celui decedat, este un element foarte important in traditia populara romaneasca. Compania de servicii funerare Anthony va pune la dispozitie de a alege un sicriu funerar cu modele elegante, luxoase sau economice.

Suna Acum

021-9891

Sicrie

Tipuri si game de sicrie funerare

Pretul sicrielor variaza in functie de tipul de lemn din care este fabricat si finisajele acestuia. Puteti alege un sicriu si in functie de nuantele pe care le preferati: alb, negru, bej, brun, bronz, caramiziu, bitum, burgundy sau coniac. Sicriele pe care vi le propunem sunt calitative si sigure, fiind realizate din esente tari de lemn de plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc sau mahon.

In functie de religie, traditii si obiceiuri, va puteti alege modelul dorit, dar si obiectele simbolice care se adauga in cosciug, alaturi de raposat, pentru a-l ajuta in calatoria catre lumea cealalta.

NON-STOP: Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. SICRIE FUNERARE in baza talonului de pensie. Consiliere gratuita non-stop: SICRIE FUNERARE BUCURESTI. Solicita si beneficiaza de oferte personalizate sau pachete complete.

Varietate de Sicrie

De la Standard la Lux

Oferim sicrie standard simple și accesibile pentru ceremonii funerare cu buget redus. Acestea sunt create cu aceeași atenție ca și cele de lux, fără modele extravagante. Pentru cei cu buget mai mic, recomandăm pachetele funerare Anthony Assistance: SIMPLU sau CLASIC.

Sicriele de lux au finisaje unice, cu motive religioase și florale, captușite la interior cu lenjerie albă de calitate. Acoperite cu două capace independente, permit veghearea raposatului în ultimele clipe. Acestea sunt potrivite pentru ceremonii funerare sofisticate.

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.