AGENTIA DE SERVICII FUNERARE ANTHONY VA OFERA O GAMA COMPLETA SI VARIATA DE SICRIE

In aceste clipe de grea incercare va propunem sa lasati in serviciul nostru toate detaliile care tin de buna desfasurare a ceremoniei funerare. Noi nu va putem vindeca ranile din suflet, insa va putem oferi sprijin emotional, va putem sfatui si ghida pasii pentru a aduce un ultim omagiu celui care si-a petrecut ultimele zile pe pamant. Sicriul, fiind considerat casa celui decedat, este un element foarte important in traditia populara romaneasca. Compania de servicii funerare Anthony va pune la dispozitie modele variate de sicrie elegante, luxoase sau economice.

Pretul sicrielor variaza in functie de tipul de lemn din care este fabricat si finisajele acestuia. Puteti alege un sicriu si in functie de nuantele pe care le preferati: alb, negru, bej, brun, bronz, caramiziu, bitum, burgundy sau coniac. Sicriele pe care vi le propunem sunt calitative si sigure, fiind realizate din esente tari de lemn de plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc sau mahon. In functie de religie, traditie si obiceiuri, va puteti alege modelul dorit, dar si obiectele simbolice care se adauga in cosciug, alaturi de raposat, pentru a-l ajuta in calatoria catre lumea cealalta.


Sicriu din lemn de BRAD

Fabricat in Romania

Pret: 490 lei

Cel mai mic pret

Sicriu din lemn de FAG

Fabricat in Romania

Pret: 1.250 lei

Cel mai bun raport calitate/pret

Sicriu din lemn de MAHON

Fabricat in ITALIA

Pret: 7.900 lei

GAMA DE LUX, calitate SUPERIOARA

TIPURI SI GAME DE SICRIE

Alege sicriul dorit din galeria de mai jos sau viziteaza acum magazinele noastre de prezentare. Garantam calitatea si siguranta sicrielor oferite!

Sicriele standard sunt simple, fara modele extravagante, la preturi accesibile, dar realizate cu aceeasi atentie cu care sunt lucrate si cele de lux. Sunt potrivite pentru ceremoniile funerare modeste sau restranse, cu un buget mai mic.

Sicriele de lux dispun de finisaje unice cu motive religioase si florale, sunt captusite la interior cu o lenjerie alba de calitate si acoperite cu 2 capace care se deschid independent, astfel incat rudele si cei apropiati pot veghea raposatul, in ultimele clipe. Aceste sicrie de lux sunt destinate ceremoniilor funerare sofisticate.