AGENȚIA DE SERVICII FUNERARE ANTHONY VĂ OFERĂ O GAMĂ COMPLETĂ ȘI VARIATĂ DE SICRIE FUNERARE

În aceste clipe de grea încercare vă propunem să lăsați în serviciul nostru toate detaliile care țin de buna desfășurare a ceremoniei funerare. Noi nu vă putem vindeca rănile din suflet, însă vă putem oferi sprijin emoțional, vă putem sfătui și ghida pași pentru a aduce un ultim omagiu celui care și-a petrecut ultimele zile pe pamant. Sicriul, fiind considerat casa celui decedat, este un element foarte important în tradiția populară românească. Compania de servicii funerare Anthony vă pune la dispoziție modele variate de sicrie funerare elegante, luxoase sau economice.

Prețul sicrielor variază în funcție de tipul de lemn din care este fabricat și finisajele acestuia. Puteți alege un sicriu și în funcție de nuanțele pe care le preferați: alb, negru, bej, brun, bronz, caramiziu, bitum, burgundy sau coniac. Sicriele pe care vi le propunem sunt calitative și sigure, fiind realizate din esențe tari de lemn de plop, brad, fag, frasin, stejar, pin, nuc sau mahon. În funcție de religie, tradiții și obiceiuri, va puteți alege modelul dorit, dar și obiectele simbolice care se adaugă în cosciug, alături de răposat, pentru a-l ajuta în călătoria către lumea cealaltă.

Sicriu din lemn de BRAD

Fabricat in Romania

Pret: 490 lei

Cel mai economic preț

Sicriu din lemn de FAG

Fabricat in Romania

Pret: 1.250 lei

Cel mai bun raport calitate/preț

Sicriu din lemn de MAHON

Fabricat in ITALIA

Pret: 7.900 lei

GAMA DE LUX, calitate SUPERIOARĂ

TIPURI SI GAME DE SICRIE FUNERARE

Alege sicriul dorit din galeria de mai jos sau vizitează acum magazinele noastre de prezentare. Garantăm calitatea și siguranța sicrielor oferite!

Sicriele standard sunt simple, fără modele extravagante, la prețuri accesibile, dar realizate cu aceeași atenție cu care sunt lucrate și cele de lux. Sunt potrivite pentru ceremoniile funerare modeste sau restrânse, cu un buget mai mic.

Sicriele de lux dispun de finisaje unice cu motive religioase și florale, sunt captusite la interior cu o lenjerie alba de calitate și acoperite cu 2 capace care se deschid independent, astfel incat rudele și cei apropiati pot veghea răposatul, în ultimele clipe. Aceste sicrie funerare de lux sunt destinate ceremoniilor funerare sofisticate.

Sunați pentru a consiliere gratuită

Vă oferim consiliere gratuită oricând, 24h/zi, 7 zile din 7!