Servicii complete de repatriere ramasite si deshumare - 2023

husband-trying-to-comfort-his-wife-at-a-graveyard.jpg
bearded-senior-man-walking-near-woman-with-flowers-on-funeral-e1636904705190.jpg

Repatriere ramasite si deshumare

In acest moment de grea incercare si durere va oferim consultanta gratuita non-stop solicitalor telefonice. Comanda online si beneficiaza de deshumare si repatriere ramasite decedate din afara Romaniei.

Deshumarea persoanelor decedate in strainatate se face strict cu actele necesare pentru respectarea legislatiei din tara respectiva si a normelor cimitirului in care a fost inmormantata persoana.

Anthony Assistance este unul dintre cei mai vechi furnizori de servicii REPATRIERE RAMASITE si DESHUMARE, cu o experienta de peste 29 de ani.

Suna Acum

021-9891

Testimoniale

Ce spun clientii

Christina S

O echipa foarte profesionista care ofera o varietate mare servicii de calitate inclusiv transportarea in alt oras al defunctului la preturi rezonabile comparativ cu alte firme de servicii funerare. Recomand aceasta firma cu toata inima! Ii multumesc echipei Anthony pentru tot ajutorul acordat intr-un timp asa de scurt si intelegerea pe care au avut-o intr-un moment dificil pentru mine si familiei mele.

Christina S

Marcela Hustea

Tin sa mulțumesc echipei funerare „Anthony” si in special domnului Tofan Gabriel pentru sprijinul acordat in acele momente grele. Serviciile si organizarea au fost impecabile. Persoane care au dat dovada de multa compasiune, de comportament ireprosabil si de profesionalism.

Marcela Hustea

Florian Constantin

Profesionisti cu o organizare impecabila in dinamica desfasurarii evenimentului. Seriozitate, promptitudine, corectitudine, bun simt si compasiune, cum rar poti spune despre angajatii unei firme pe acest segment de piata.

Florian Constantin