Servicii complete deshumare și repatriere rămășițe

Consiliere gratuită: Suntem disponibili non-stop și vă informăm cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei înmormântări.

Servicii complete pentru repatriere decedați cu documentele necesare, sicrie repatriere, transport funerar internațional.

Anthony Assistance este cea mai apreciată companie de repatriere decedați din România, cu o experiență de peste 25 de ani.

Servicii complete
deshumare și repatriere rămășițe

În aceste momente de grea încercare și durere vă oferim consultanță gratuită non-stop solicitărilor telefonice. Comandă online și beneficiază de  deshumare și repatriere rămășițe decedați din afară României. Deshumarea persoanei decedate in străinătate se face strict cu actele necesare pentru respectarea legislației din țara respectivă și a normelor cimitirului in care a fost înmormântat ă persoana.

Anthony Assistance – încă din 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de repatriere în România, cu sediul  în sectorul 3, București. Acest titlu este o consecință a atenției pe care echipa noastră o acordă fiecărui detaliu în parte, pentru a ne asigura că sufletul care părăsește această lume va avea parte de un ultim omagiu în drumul spre eternitate.

servicii complete de Transport Funerar Național