ACCESORII FUNERARE

CANDELE, CRUCIFIXE SI ACCESORII PENTRU CEREMONIA RELIGIOASA

In afara de urna sau sicriu, protocolul de inmormantare cere si anumite accesorii funerare, necesare ceremoniei. Pentru ca ne dorim sa va sprijinim intru totul in aceste momente, in magazinele de pompe funebre Anthony veti gasi tot ce aveti nevoie, de la candele si crucifixe, pana la accesorii funerare din bronz, vase, felinare, manere pentru sicriu si multe altele.

Fiecare element funerar are o reprezentare crestineasca. Exemplu: candela aprinsa semnifica viata vesnica, iar crucifixul simbolizeaza credinta in Dumnezeu. Prin aceste accesorii va puteti arata iubirea si recunostinta fata de persoana trecuta in nefiinta si ii puteti ajuta sufletul sa gaseasca drumul catre Rai.

Va stam la dispozitie daca aveti nevoie de consiliere in ceea ce priveste accesoriilor funerare, dar si a altor obiecte personalizate de care aveti nevoie pentru a aduce un ultim omagiu demn. Daca va este greu sa ajungeti la unul din magazinele noastre de pompe funebre din Bucuresti, ne putem deplasa la domiciliul dvs., cu toate materialele pe care doriti sa le comandati. Va punem la dispozitie serviciul funerar mobil, care este gratuit oriunde in Bucuresti si Ilfov.

Agentia de servicii funerare Anthony va face tot ce ii sta in putinta pentru a va usura greul emotional si organizatoric astfel incat sa puteti petrece ultimele clipe alaturi de trupul neinsufletit al omului pe care l-ati iubit. Aveti incredere in promptitudinea, devotamentul si demnitatea noastra.

Ne puteti contacta oricand
24h/zi, 7 zile din 7:
0722.286.766

Va oferim consiliere in ceea ce priveste selectarea materialelor necesare si a serviciilor funerare complete!