Aranjamente florale

ARANJAMENTE FLORALE FUNERARE
ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI

Aranjamente florale: Coroane funerare | Jerbe funerare

Cu respect si compasiune, Compania de Servicii Funerare Anthony este alaturi de familiile aflate in dureroasa clipa a despartirii de cei dragi, oferind aranjamente florale pentru a exprima omagiu. Suntem aici sa va sprijinim in aceste momente emotionale, punand la dispozitie aranjamente florale care sa reflecte legatura cu defunctul.

Serviciile noastre reflecta grija si respectul pentru memoria persoanei plecate, iar aranjamentele florale reprezinta o modalitate delicata de a exprima legatura emotionala cu defunctul.

Suntem dedicati sa va facilitam procesul de organizare a ceremoniei si sa va sprijinim in aceste momente dificile. Puteti conta pe noi pentru servicii de inaltă calitate si compasiune sincera.

Aranjamente

Idei de aranjamente

Asigurati-va ca aranjamentele alese reflecta personalitatea si viata celui/celei care a plecat si aduc un omagiu adecvat in aceste momente sensibile.

Omagii

Mesaje de condoleante

Daca va simtiti neputinciosi si nu aveti forta sufleteasca de a scrie cateva cuvinte, noi va sugeram cateva mesaje clasice dintre care puteti alege, iar acestea vor aparea impreună cu numele familiei dumneavoastra

"In amintirea celui/celei care ne-a luminat vietile, [Numele Familiei] ofera sincere condoleante in aceste momente dificile."

"Cu durere in inimi, [Numele Familiei] aduce un ultim omagiu celui/celei care ne-a parasit. In rugaciuni si ganduri alaturi de voi."

"In aceste clipe de tristete profunda, [Numele Familiei] aduce un sincer omagiu in amintirea [Numele Decedatului/Decedatei]. Sa gasiti puterea de a trece peste aceasta pierdere imensa."

"Cu gandurile noastre in aceste vremuri dificile, [Numele Familiei] transmite condoleante in aceasta perioada dificila. Dumnezeu sa va daruiasca puterea de a depasi aceasta pierdere."

"In memoria [Numele Decedatului/Decedatei], [Numele Familiei] va trimite cele mai profunde condoleante. Dumnezeu sa va alaturi in aceasta perioada dificila."

"Sufletul nostru este plin de tristete in aceasta perioada de despartire. [Numele Familiei] aduce un sincer omagiu in amintirea [Numele Decedatului/Decedatei] si va impartaseste durerea."

"In aceste momente de adanca tristete, [Numele Familiei] va adreseaza cele mai sincere condoleanțe. Ne rugam ca amintirea celui/celei plecat sa va aduca alinare si pace."

"Cu inimi grele si adanci regrete, [Numele Familiei] va transmite condoleante si va sustine in aceste clipe dificile de despartire."

Aranjamente florale Bucuresti

Exprimarea legqturii emotionale in momentele dificile ale despartirii poate fi subliniata prin aranjamente florale delicate si semnificative. In simbolistica religioasa, florile funerare sunt considerate o reprezentare a frumusetii Raiului, iar fiecare floare are o semnificatie speciala.

Echipa noastra va ofera o gama variata de coroane si jerbe funerare, cu modele distincte, pentru a va permite sa alegeti in functie de preferinte si buget. Printre cele mai comune flori utilizate se numara garoafele, crizantemele, trandafirii, irisul și calele. Aceste flori pot exprima diverse sentimente si simboluri:

  • Irisul: speranta
  • Trandafirii roșii: dragoste
  • Trandafirii albi: puritate
  • Trandafirii galbeni: prietenie
  • Crizantema: sinceritate
  • Calele: eleganta si respect
  • Lalele: puritate, inviere

Garoafele, atat cele rosii, cat si cele albe, au semnificatii distincte: rosii pentru admiratie, iar cele albe pentru afectiune pura si inocenta.

Coroanele si jerbele funerare pot fi personalizate cu mesaje de adio scrise pe o panglica atasata aranjamentului floral. Aceste mesaje pot exprima iubirea sau durerea profunda pentru trecerea in nefiinta a persoanei dragi. Indiferent daca alegeti un model fastuos, elegant, modest sau simplu, echipa noastra va fi alaturi de voi pentru a va indeplini dorintele.

Serviciul nostru funerar mobil asigura livrarea gratuita la domiciliu in Bucuresti sau Ilfov, oferind aranjamente florale si alte accesorii necesare pentru buna desfasurare a inmormantarii.

Va incurajam sa ne contactati cu incredere, pentru ca suntem aici sa va oferim sprijin in aceste momente dificile si sa va furnizam toate elementele necesare pentru a aduce un ultim omagiu cu demnitate. Fiti puternici in aceste clipe de cumpana si pastrati in amintirea voastra toate momentele fericite petrecute alaturi de persoana pierduta.

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.