ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Agentia de servicii funerare Bucuresti, Anthony Assistance va ofera ARANJAMENTE FLORALE.

ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI
ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI
coroane funerare Anthony
coroane funerare Anthony

ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI:

Coroane funerare, Jerbe funerare si decoratiuni florale funerare

Compania de servicii funerare Anthony este alaturi de toate familiile care trec prin dureroasa clipa a despartirii de persoana draga lor oferiind necesarele aranjamente florale!

Dorim sa ne exprimam sincere regrete si sa va amintim ca puteti conta pe noi in aceste momente care au o incarcatura emotionala puternica pentru toti cei care l-au cunoscut pe defunct.

In aceste momente tot ceea ce ne ramane de facut este sa-i oferim un ultim omagiu si ne luam ramas-bun de la omul care ne-a fost alaturi. Exprimarea legaturii emotionale va putea fi aratata si prin aranjamente florale pe care le vom putea aduce la mormantul sau.

Daca va simtiti neputinciosi si nu aveti forta sufleteasca de a scrie cateva cuvinte, noi va sugeram cateva mesaje clasice dintre care puteti alege, care sa apara odata cu numele familiei dumneavoastra:

  • nu te vom (voi) uita niciodata,
  • un ultim omagiu,
  • sincere regrete,
  • vei ramane vesnic in amintirea mea (noastra),
  • regrete eterne,
  • sincere condoleante,
  • cu sufletul indurerat.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI
ANTHONY ASSISTANCE

ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI

Exprimarea legaturii emotionale va putea fi aratata si prin aranjamente florale pe care le vom putea aduce la mormantul sau. in simbolistica religioasa, florile funerare semnifica frumusetea Raiului.

Exprima puritate si gingasie, exact ca sufletul celui drag care ne-a parasit. Echipa noastra va pune la dispozitie o varietate de coroane si jerbe funerare cu modele distincte, pe care sa le alegeti in functie de preferinte si buget.

Cele mai comune flori sunt: garoafele, crizantemele, trandafirii, irisul si calele, dar putem realiza la comanda orice model la dimensiunea pe care o solicitati. Culorile florilor au si ele o simbolistica aparte, exprimand sentimentele pe care doriti sa le transmiteti.

Va oferim o gama larga de ARANJAMENTE FLORALE.

ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI
ANTHONY ASSISTANCE

ARANJAMENTE FLORALE BUCURESTI

IRISUL exprima speranta, trandafirii rosii simbolizeaza dragostea, cei albi puritatea, iar cei galbeni prietenia. Crizantema este emblema sinceritatii, iar lalele exprima puritatea persoanei plecate din aceasta viata, renasterea si invierea.

GAROAFELE sunt cele mai cautate flori pentru aranjamentele funerare, cele rosii semnificand admiratia, in timp ce garoafele albe exprima afectiunea pura si inocenta. Puteti folosi aceste simboluri pentru a va decide ce tip de flori sa alegeti sau ce combinatii sa realizati.

COROANELE si JERBELE FUNERARE pot fi insotite de mesaje de adio scrise pe o panglica atasata aranjamentului floral. Prin aceste mesaje va exprimati iubirea sau durerea nemarginita pentru trecerea in nefiinta a omului drag. Indiferent daca va doriti un model fastuos, elegant, modest sau simplu de aranjament floral, compania de servicii funerare Anthony va sta la dispozitie pentru a va indeplini dorintele.

Va puteti inspira din fotografiile noastre expuse pentru a crea un model personalizat sau puteti comanda unul dintre numeroasele noastre aranjamente florale. Suntem alaturi de dumneavoastra in gasirea celei mai eficiente si potrivite solutii, gandite in jurul nevoilor si bugetului pe care le aveti.

Prin serviciul nostru funerar mobil, ne putem deplasa la domiciliul dumneavoastra, gratuit, pentru a va face livrarea. Daca locuiti in Bucuresti sau Ilfov, o echipa va veni la adresa dorita. cu aranjamentele florale si alte accesorii de care aveti nevoie pentru buna desfasurare a inmormantarii.

Contactati-ne cu incredere si va vom dovedi ca suntem un sprijin de nadejde in clipele de grea incercare si durere, care va livreaza toate cele necesare pentru un ultim omagiu. Fiti puternici in aceste momente de cumpana si pastrati in amintirea dumneavoastra toate clipele fericite pe care le-ati petrecut alaturi de persoana pierduta!

ULTIMELE ARTICOLE:

COSCIUG sau SICRIU: Care este diferența?

In aceasta postare vom discuta despre sicriile și cosciugele funerare. Ce trebuie să știți despre asemănările și diferențele lor? Deoarece, în timp ce ambii ar putea servi același scop în ceea ce privește dispoziția finală, există câteva distincții cheie care merită observând între cele două. Este important să rețineți că […]

Galerie sicriuri colorate la înmormântările din Noua Zeelandă

Phil, Ross Hall, care conduce o afacere în Auckland, Noua Zeelandă, numită Dying Art, care construiește personalizat sicrie colorate. Alte creații ale lui Hall includ o barcă cu pânze, un camion de pompieri, un baton de ciocolată și blocuri Lego. Au fost sicriele strălucitoare acoperite cu bijuterii false, o sicriă […]

Sicriuri colorate la înmormântările din Noua Zeelandă

Sicriuri colorate la înmormântările din WELLINGTON, Noua Zeelandă – Când purtătorii de palii au adus sicriul lui Phil McLean în capelă, au apărut gâfâind înainte ca un val de râs să curgă printre sutele de jelitori. Sicriul era o gogoasă gigantică cu cremă. „A umbrit tristețea și vremurile grele din […]

incinerare ieftină sau înmormântarea ieftină – Solutie BUGET

Comparați o înmormântare ieftină cu o incinerare ieftină. Incinerarea este mai ieftină decât înmormântarea! Costul unei parcele, sicriul, îmbălsămarea, întreținerea mormintelor și, în general, face ca înmormântarea tradițională să fie opțiunea mai costisitoare. Dar, în funcție de ce servicii selectați, ce alegeți să renunțați și ce puteți face singuri, înmormântarea […]

Înmormântări virtuale: 10 idei memorabile pentru COVID-19

Înmormântări virtuale. Servicii de memorial prin conferință online. Sărbători de viață pe Facebook. Funerale numai prin invitație. Stând separat, mai degrabă decât adunându-ne împreună pentru că îi iubim pe cei pe care îi iubim. Cum creați un serviciu memorial sigur în timpul coronavirusului? Iată ce trebuie să știți despre înmormântările […]

Citate funerare tata ~ Citate Memoriale pentru tata

Aici, in această postare vă prezentăm cele mai recomandate Citate funerare tata ~ Citate Memoriale pentru tata pentru a vă ajuta să vă onorați tatăl iubit. Mai jos sunt zece dintre citatele noastre preferate de utilizat pentru tatii decedați. Simțiți-vă liber să-l adaptați la situația dvs. De asemenea, consultați mai […]

Anthony Assistance
×

error: 451: Content Unavailable for Legal Reasons