Concesiune loc de veci

CONCESIUNE LOC DE VECI BUCURESTI, OBTINERE LOC DE VECI CONCESIONAT BUCURESTI
PRACTICA CIMITERIALA BUCURESTI, SERVICII FUNERARE IN CIMITIR BUCURESTI

Obtine loc de veci concesionat

In cazul in care persoana trecuta in nefiinta a avut domiciliul in Bucuresti, rudele de pana la gradul IV sau persoane imputernicite pot solicita un loc concesionat pe perioada de 7 ani.

Documentele necesare se depun la secretariatul Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane. Inhumarea se va putea efectua dupa minim 24 de ore de la momentul intocmirii formalitatilor.

Concesiunea locului de veci se poate realiza si din timp. Acest lucru este posibil in cimitirele private si cele eparhiale (care apartin de biserica). Solicita asistenta noastra gratuita pentru a concesiona un loc al tau.

Locurile se pot concesiona pe viata doar in anumite cimitire. Cimitirul Eparhial Sf. Nicolae ofera locuri inchiriabile si constructii funerare, chiar si cu plata in rate.

Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala.

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.