Frigider mortuar

FRIGIDER MORTUAR BUCURESTI
Servicii funerare - frigider mortuar - Anthony

Pastrarea decedatului in frigiderul mortuar

Legislatia in vigoare din Romania, impune ca pastrarea corpurilor decedate sa fie efectuate numai in conditii speciale si de maxima securitate, doar intr-o sala pregătită pentru decedați dotată cu frigidere mortuare.

Compania funerara Anthony este una din putinele companii de pompe funebre din Bucuresti, ce poate pastra trupul decedat pe termen scurt sau indelungat, pana la efectuarea procedurilor legale.

Suna Acum

021-9891

Frigider mortuar

Servicii de pastrare in frigidere mortuare

Datorita temperaturii interne a frigiderului mortuar, ce poate ajunge pana la -50 de grade Celsius, dar si a tratamentului cu pudra antibacteriana, procesul de descompunere devine extrem de lent.

Practic congelarea decedatului, alaturi de tratamentul chimic, fiind singura solutie de pastrare in conditii de siguranta pana la definitivarea situatiei decedatului. Persoana decedata este transportata in sala de pregatire, unde se efectueaza procedurile de imbalsamare si toaletare.

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.