Servicii funerare de imbalsamare autorizata

imbalsamare autorizata Bucuresti, Tanatopraxie Bucuresti
imbalsamare autorizata

Imbalsamare autorizata/ Tanatopraxie Bucuresti

Va oferim posibilitatea de imbalsamare, efectuata de catre personal medical specializat si cu substante medicale legale, personal de care dispunem.

Imbalsamarea este o metoda artificiala de conservare si de impiedicarea temporara a starii de descompunere a corpului neinsufletit.

Imbalsamarea efectuata cat mai repede, dupa survenirea decesului, poate oferi celor indoliati posibilitatea de a fi cat mai mult timp alaturi de persoana pierduta.

Pentru depunerea corpului neinsufletit la capela, imbalsamarea devine obligatorie. De asemenea, acest procedeu medical este obligatoriu cand se doreste transportarea trupului neinsufletit pe distanta mai mare de 30 kilometri, sau in vederea inhumarii.

Exista si cazuri particulare in care imbalsamarea este interzisa, de exemplu cand persoana in cauza a suferit de boli cu inalt risc biologic. Imbalsamarea la domiciliu sau in alte locatii decat cele autorizate este strict interzisa, conform Legii 102/2014.

Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala.

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.