Intocmirea actelor deces

our-1
INTOCMIREA ACTELOR de DECES Proceduri legale deces

Procedura legala de decese

Va putem ajuta cu intocmirea acelor de deces, sau ne putem angaja sa intocmim intreaga procedura legala in locul dumneavoastra (dupa o imputernicire in baza unei procuri notariale). Va putem sprijini pentru eliberarea certificatului de deces, a adeverintei de inhumare, a autorizatiei de depunere la capela, a ajutorului de deces oferit de Casa de Pensii sau de catre angajator, a pasaportului mortuar.

Suna Acum

021-9891

Acte de deces

Intocmirea actelor de deces

Aceste documente sunt esentiale pentru intocmirea actelor de deces si sunt utilizate pentru a asigura inregistrarea si legalitatea procesului. Este important sa verificati cerintele specifice ale locului in care se efectueaza acest proces, deoarece acestea pot varia.

Certificatul de Deces: Acesta este documentul principal care atesta oficial decesul si este obtinut de obicei de la Starea Civila sau primaria localitatii in care a avut loc decesul.

Certificatul medical constatator al decesului: Document intocmit si semnat de medicul care a confirmat decesul.

Dovada eliberata de Politie sau parchet (in cazurile specifice): Pot fi necesare in cazul unor circumstante speciale, cum ar fi sinuciderea, accidentele sau alte cauze violente, in mod obligatoriu in aceste cazuri in actul constatator de deces se impune viza Parchetului.

Certificatul de imbalsamare (daca este cazul): Document care atesta imbalsamarea corpului decedatului.

Actul de Identitate al Decedatului:

Certificatul de Naștere al Decedatului

Act de Identitate al Declarantului: Persoana care declară oficial decesul.

Livret Militar sau Adeverință de Recrutare (după caz): Pentru persoanele supuse obligațiilor militare, până la vârsta de 60 de ani.

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.