MEDIC CONSTATARE DECES

BENEFICIAZĂ DE SERVICII FUNERARE RAPIDE PENTRU CONSTATAREA DECESULUI

      Vă putem consilia, sau ne putem angaja în momentul în care a intervenit un eveniment nefericit în viața dumneavoastră, respectiv decesul unei rude, unei persoane dragi, unui prieten sau cunoștință. Primul pas care trebuie făcut este constatarea decesului de către un medic. După examinarea corpului neînsuflețit și constatarea cauzei decesului, se eliberează un document ce poarta numele de CERTIFICAT CONSTATATOR AL DECESULUI.

      Medicul care face acest lucru poate fi medicul de familie, sau orice alt medic competent pe care vi-l punem la dispoziție: medicii care operează pe salvarea ce aparține de Ministerul Sanatatii SAU cei care operează pe salvarile SMURD eliberează certificatele constatatoare doar în zilele de week-end. Dacă decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de către o echipă operativă de la Institutul Național de Medicină Legală.

Oferim asistență NON-STOP

Solicită serviciile noastre funerare de constatare a decesului și beneficiezi de eliberarea în regim de urgență a certificatului constatator al decesului.