Camin Funerar – Întrebări inaintea deciziilor (partea 1)

Servicii funerare
Camin Funerar Bucuresti

Contactați funerariul (Casa Funerara, Camin Funerar) prima data strict prin telefon (sau email). Dacă sunt nepoliticoși sau nu sună înapoi, eliminați-l de pe listă și continuați cautarea. Dar, de cele mai multe ori, veți întâlni personal ajutător și plin de compasiune, care este gata să vă răspundă la întrebări.

Dar ce ar trebui să întrebi? Nu vă faceți griji, am pregătit o listă cu întrebări specifice pe care le puteți pune mai jos. Întrebări de adresat atunci când alegeți un camin funerar.

Întrebări pentru tine și cei dragi

Discutați cu familia – sau decideți singuri – următoarele întrebări pentru a ajuta la determinarea a ceea ce doriți de la funerară și de la serviciul funerar în sine.

Care este bugetul pentru înmormântare?

Examinați asigurarea pentru a vedea dacă este acoperit ceva și verificați, de asemenea, aranjamente preplătite sau de planificare prealabilă.

Cât de importantă este locația funerarului?

Vrei să fie aproape de tine, aproape de biserica ta sau într-o anumită zonă? Vei avea slujba de înmormântare la funerară? Sau va fi o altă locație, cum ar fi biserica, casa sau un centru de evenimente?

Oare persoana iubită va fi îngropată sau incinerată?

Dacă este îngropat, vrei o casă funerară care să aibă un cimitir la fața locului? Puteți lucra cu o singură casă funerară și puteți folosi un cimitir complet diferit – depinde de dvs.e?

casa funerara in Bucuresti

Dacă este incinerat, veți păstra urna acasă sau o veți împrăștia?

De asemenea, dacă este incinerat, vrei să urmărești incinerarea?

Aveți preferințe personale, culturale sau religioase specifice?

Vei avea vizionare, trezire sau vizitare?

Doriți (sau așteptați) un eveniment mare sau unul mic, mai intim?

Va fi o mare producție cu muzicieni, videoclipuri, o recepție mare, etc? Sau o simplă modestă înmormântare? Vei avea nevoie de echipamente de sunet, ecrane video sau proiectoare și / sau sunet live?

După ce aveți cel puțin o idee generală despre ceea ce căutați, începeți să sunați la pompe funebre și să comparați prețurile și serviciile. Folosiți întrebările din secțiunea următoare.

casa funerara Bucuresti

Tag:

Distribuie: