Proceduri repatriere urnă: Documente și sfaturi

Repatriere
Documente REPATRIERE URNA DECEDAT

Oameni atrasi de promisiunea unei vieti mai bune au ales sa paraseasca Romania, gasindu-si sfarsitul pe meleaguri straine. Nimic nu este mai dureros decȃt pierderea unui om drag, mai ales atunci cȃnd trupul sau neȋnsufletit se afla departe. Procedurile de repatriere reprezinta un stres suplimentar si o ingrijorare in plus.

Documente REPATRIERE URNA DECEDAT:

Daca va aflati printre cei care doresc ca trupul neȋnsufletit sa fie incinerat in tara unde a avut loc decesul, trebuie sa va informati daca acest lucru este in conformitate cu legislatia statului respectiv.

Se vor solicita urmatoarele pentru Documente REPATRIERE URNA DECEDAT:

Sfatul nostru:

Apelati la o firma din Romania, deoarece costul repatrierii este mult sub cel practicat de firmele din tara in care s-a produs decesul. in cazul in care familia apartinatoare doreste efectuarea incinerarii in tara respectiva, aceasta operatiune este mai costisitoare decat varianta in care se efectueaza repatrierea sicriului.

Pentru a va asigura ca cenusa decedatului ajung la destinatie in cea mai demna conditie si stare de conservare, ar fi indicat sa apelati la o firma recunoscuta de servicii funerare. Transportul pentru Repatriere Urna Decedati se va efectua pe cale terestra sau aeriana. Pe cale terestra doar cu o autospeciala autorizata. Pe cale aeriana este nevoie de contactarea unei agentii cargo si de intocmirea unor formalitati in cadrul aeroportului.

Tag:

Distribuie: