Incinerare

urna incinerare
CEREMONIE DE INCINERARE

Realizarea ceremoniei de incinerare

Pompe funebre Anthony Assistance va poate oferi sprijin in organizarea unei ceremonii de ardere controlata. Aceasta optiune poate fi aleasa fie la solicitarea prealabila a decedatului, exprimata in timpul vietii, fie la cererea familiei sau a celor apropiati.

Incinerarea devine din ce in ce mai obisnuita in marile orase din intreaga lume si reprezinta o alternativa la una dintre cele mai vechi practici funerare – inhumarea. Cenusa rezultata este adesea depozitata in urne funerare, pe care familia le poate pastra sau decide sa le ingroape intr-un cimitir.

Programarea pentru acest proces se efectueaza in baza urmatoarelor documente, impreuna cu actul de identitate atat in copie, cat si in original, al persoanei care solicita acest serviciu. Acest demers se realizeaza la Crematoriul Uman din incinta Institutului National de Medicina Legala Mina Minovici.

Incinerare

Documente necesara pentru procesul de ardere controlata

Pentru a veni in sprijinul dumneavoastra in simplificarea procedurilor legale, va putem consilia in organizarea ceremoniei. Daca se opteaza pentru incinerare pasii si documentele necesare sunt:

Certificatul de deces

Adeverinta de inhumare

Certificatul de imbalsamare

Adeverinta de la SANEPID

Programare pentru incinerare

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.