d45f142c-7899-47bf-bce0-60e93a2f2bbb
URNE FUNERARE

Urne funerare si accesorii pentru ceremonia de incinerare

Despartirea de sufletul drag este intotdeauna zbuciumata si dureroasa, impanzita de intrebari fara raspuns, furie si teama. Daca adaugam pe langa toate acestea si problemele de organizare a ceremoniei funerare, atunci tabloul decesului este unul extrem de incarcat.

Agentia de servicii funerare Anthony Assistance isi doreste sa fie un stalp de rezistenta pentru dumneavoastra si astfel va ofera ajutor cu servicii funerare complete, de la intocmirea actelor si pana la urnele si accesoriile funerare, care aduc un ultim omagiu persoanei decedate.

Urnele funerare sunt destinate celor ce au avut ca ultima dorinta incinerarea. Acesta presupune arderea trupului neinsufletit pana ce acesta este redus la cenusa. Dupa acest proces, cenusa este depozitata intr-o urna funerara si pastrata de catre familie sau imprastiata intr-un loc ce a avut o incarcatura emotionala sau simbolica pentru defunct.

Modele de urne

Gama variata oferita de Anthony

Compania de pompe funebre Anthony va pune la dispozitie aceste urne funerare pe care le puteti gasi intr-o gama variata de modele, atent confectionate de mesteri priceputi. Avand o calitate superioara si un design select, aceste urne funerare pot fi pastrate chiar si acasa. Sunt elegante, cu imprimeuri complexe sau minimaliste, realizate cu mult bun gust.

Expertii din compania funerara Anthony va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie asupra modelului, deoarece urna cu cenusa va fi singura modalitate prin care veti mai putea fi alaturi de persoana pierduta. Asa cum sicriul este casa raposatului, asa si urna trebuie sa ii celebreze viata traita pe pamant si sa-i aduca respectul cuvenit.

urne

Alegerea urnei funerare

Puteti alege din modele din lemn, metal sau ceramica, in functie de preferinta dumneavoastra sau a raposatului. Alegerea unei urne funerare este la fel de importanta precum alegerea unui sicriu. Desi in interiorul ei nu se afla trupul raposatului, cenusa reprezinta legatura acestuia cu rudele care ii comemoreaza existenta.

NON-STOP: Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii. URNE FUNERARE in baza talonului de pensie. Consiliere gratuita non-stop: URNE FUNERARE BUCURESTI. Solicita si beneficiaza de oferte personalizate sau pachete complete.

Blogul nostru

Ultimele stiri si articole

Descopera articole utile si informatii relevante despre serviciile funerare si ingrijirea in timp de doliu in blogul nostru dedicat.