Servicii complete de Transport Funerar Aerian – Repatriere cu avionul – Repatrieri Aeriene –

Consiliere gratuita: Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile unui transport funerar aerian.

Oferim servicii profesionale  repatrieri aeriene internationale. Preturi competitive, inclusiv acte si transport terestru pana/de la aeroport.

Anthony Assistance este cea mai apreciata companie de transport funerar aerian din Romania, cu o experienta de peste 25 de ani.

Servicii complete de Transport Funerar Aerian – Repatriere cu avionul – repatrieri aeriene –

in aceste momente de grea incercare si durere va oferim consultanta gratuita non-stop solicitarilor telefonice pentru repatrieri aeriene. Comanda online si beneficiaza de profesionalismul oferit de echipa noastra, prin experienta dovedita al segmentului de  servicii de repatriere internationala cu avionul a persoanelor decedate.

Anthony Assistance – inca din 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de repatriere pe c aile aeriene din Romania, cu sediul in sectorul 3, Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate .

Repatrieri Aeriene:
servicii individuale de Transport Funerar Aerian International