Servicii complete de Transport Funerar Aerian – Repatriere cu avionul – Repatrieri Aeriene –

Consiliere gratuită: Suntem disponibili non-stop și vă informăm cu amabilitate despre detaliile unui transport funerar aerian.

Oferim servicii profesionale  repatrieri aeriene internaționale. Prețuri competitive, inclusiv acte și transport terestru până/de la aeroport.

Anthony Assistance este cea mai apreciată companie de transport funerar aerian din România, cu o experiență de peste 25 de ani.

Servicii complete de Transport Funerar Aerian – Repatriere cu avionul – repatrieri aeriene –

În aceste momente de grea încercare și durere vă oferim consultanță gratuită non-stop solicitărilor telefonice pentru repatrieri aeriene. Comandă online și beneficiază de profesionalismul oferit de echipa noastră, prin experiența dovedită al segmentului de  servicii de repatriere internațională cu avionul a persoanelor decedate.

Anthony Assistance – încă din 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de repatriere pe c ăile aeriene din România, cu sediul în sectorul 3, București. Acest titlu este o consecință a atenției pe care echipa noastră o acordă fiecărui detaliu în parte, pentru a ne asigura că sufletul care părăsește această lume va avea parte de un ultim omagiu în drumul spre eternitate .

Repatrieri Aeriene:
servicii individuale de Transport Funerar Aerian Internațional