#1 Compania de servicii funerare Bucuresti, Sectorul 2

Servicii funerare
Compania de servicii funerare Bucuresti

De 24 de ani domeniul nostru de activitate este servicii funerare Bucuresti si alegem sa tindem spre obiective inalte pentru indeplinirea tuturor doleantelor dumneavoastra, fara a ne incalca principiile si valorile ce ne caracterizeaza.

Am fost impresionati sa aflam ca in anul 2016, Compania de servicii funerare Anthony a primit locul 1 in Top Afaceri Romania in Sectorul 2, pentru domeniul 9603 Activitati de pompe funebre si similare.

Fara temelia pe care o reprezentati dumneavoastra, cei ce aveti incredere in calitatea si profesionalismul pachetelor noastre, oferite de compania de servicii funerare Bucuresti, nu am fi putut ajunge unde suntem in prezent.

Acest loc dobandit reprezinta pentru noi recunoasterea oficiala a seriozitatii si promptitudinii cu care ne tratam clientii si colaboratorii. De asemenea, reprezinta un motiv in plus pentru imbunatatirea constanta a serviciilor pe care le oferim astfel incat dumneavoastra sa fiti multumiti!

Locul 1 compania de servicii funerare Bucuresti

Reprezinta cea mai mare cifra de afaceri din Sectorul 2, suma pentru care firma de pompe funebre Anthony a platit taxele si impozitele impuse de statul roman. Banii proveniti din aceste taxe sustin dezvoltarea economiei din Romania. Va impartasim vestile bune si ne exprimam recunostinta pentru alegerea dumneavoastra de a acorda incredere pachete funerare oferite de Compania de servicii funerare Anthony.

Fiecare din noi resimte diferit pierderea persoanelor iubite, insa toti ne dorim ca ceremonia funerara sa fie realizata cu respectul si recunostinta pe care le-am purtat celui plecat dintre noi. Compania de servicii funerare Anthony este intotdeauna un sprijin moral si material pentru persoanele aflate in momente de cumpana dupa pierderea cuiva apropiat.

Fie ca alegeti sa va ocupati personal de organizarea ceremoniei funerare, fie ca apelati la noi pentru organizarea integrala a acesteia, noi va punem la dispozitie atat consiliere specializata, cat si pachete funerare de calitate la preturi adaptate situatiei actuale din Romania.

Va multumim pentru increderea acordata:

compania de servicii funerare Bucuresti #1

Servicii funerare non-stop pompe funebre

Tag :

Distribuie :