Cea mai buna urna de cremare pentru persoana iubita

Pompe funebre
urna de cremare

In aceasta postare, vom vorbi despre containerele de cremare. Acesta este un termen pe care multi oameni il cauta atunci cand cauta o urna de cremare. Cu alte cuvinte, un „recipient” pentru „ramasite cremate”. Faptul ca cautati urna cremare inseamna ca ati experimentat sau anticipati pierderea unei persoane dragi. Asadar, sa ne exprimam mai intai sincere condoleante pentru tine si familia ta. Speranta si rugaciunea noastra este ca in acest articol gasiti raspunsurile la intrebarile voastre.

Exista multe optiuni acolo cand vine vorba de selectarea unui recipient pentru cremaine, iar multe persoane cauta indrumari in alegerea celui potrivit. Daca esti si tu, bine ai venit! Ai ajuns la locul potrivit.

Urna Crematie, Containere si Urne

inmormantarile traditionale devin incet si constant un lucru din trecut. imbracarea si ingroparea in cimitir care au fost norma de atata timp. Cremarea sau incinerarea, care este mult mai economica, dar si ecologica, este in crestere. Odata cu cresterea slujbei de inmormantare a cremarii (care poate include o inmormantare formala si inmormantare sau reinnoire, la fel ca un serviciu traditional) vine pe piata: incinerarea si a tot ceea ce inconjoara acest proces. Pe aceasta piata sunt incluse urnele, boltile de inmormantare a urnei si alte mijloace prin care putem pastra si memora cu atentie pentru totdeauna ramasitele cremate (denumite uneori cenusa sau cremine) ale celor dragi.

in acest articol, speram sa va oferim informatiile de care aveti nevoie pentru a lua o decizie educata cu privire la cea mai buna urna de cremare pentru persoana iubita. Din simplitate, de fiecare data cand ne referim la cenusa (sau cremare) din acest articol, nu vom folosi mai mult ramasite cremate, termenul tipic industriei. Vom folosi, de asemenea, urna pentru cremare, precum si termenul recipient pentru cremare.

Ce este un container cremare? Ce este un recipient pentru cremare?

Un recipient pentru cremare este o urna de cremare. Acesta este un recipient special conceput pentru a tine resturile incinerate ale cuiva care a murit. Cunoscute si sub denumirea de urna crematie sau urna pentru cremare, aceste containere sunt destinate utilizarii temporare sau permanente. Nu conteaza daca o ingropati, sau o pastrati pentru viitorul previzibil sau sa risipiti cenusa. Recipientul care detine ramasitele persoanei iubite merita sa fie tratat cu cel mai mare respect. Acesta este motivul pentru care multe persoane aleg o urna frumoasa si unica pentru a pastra ramasitele persoanei iubite.

Resturile cremate vor umple recipientul?

De obicei, raspunsul este da. Pentru majoritatea oamenilor si cele mai tipice urne pentru adulti, cenusa va umple aproximativ 3/4 sau mai mult din recipientul pentru cremine. Urnele de cremare facute pentru adulti sunt, in general, la minimum 200 de centimetri cubi. Ecuatia standard fiind de aproximativ 1 kilogram pentru fiecare 1 centimetru cub, deci un recipient standard pentru cremaine pentru adulti va pastra cenusa unui individ de aproximativ 200 de kilograme. Daca persoana iubita avea o statura si / sau o greutate mai mare, exista multe optiuni disponibile.

Ce este o urna temporara?

Acesta este recipientul din plastic sau carton pe care l-ati primit de la inmormantare sau de la crematoriu in urma incinerarii. Retine doar temporar ramasitele persoanei dragi pana cand le imprastiati, il ingropati sau le asezati intr-o urna crematie permanenta.

Daca va intrebati, ca aceasta urna temporara se va incadra intr-o urna cremare obisnuita? Din pacate, acesta nu este de obicei cazul. Majoritatea urnelor au aproximativ aceeasi capacitate interioara ca si cea a unei urne temporare. Aceasta inseamna ca, desi majoritatea urnelor standard pentru cremare pentru adulti vor tine ramasitele care se afla in interiorul urnei temporare, acestea nu sunt concepute pentru a se potrivi intregului recipient din interior. Asadar, tu (sau un membru al familiei sau directorul de inmormantare) va trebui sa transferati ramasitele din cea temporara in cea permanenta.

Cu toate acestea, exista modele de urna cremare disponibile care permit pastrarea permanenta a urnei temporare.

Ce este o urna permanenta?

O urna permanenta este recipientul pe care il utilizati pentru a stoca permanent ramasitele. Cunoscute sub diferite denumiri, inclusiv urna de cremare, urna pentru cenusa, urna funerara, urna memoriala si recipient pentru cremare, acestea sunt in mod obisnuit vase elegante care reprezinta intr-un fel persoana iubita. Aceasta poate fi, de exemplu, o urna decorata cu o scena de pescuit pentru pescarul avid. Sau poate fi pur si simplu o cutie de lemn eleganta, care ofera demnitate ramasitelor persoanei dragi.

Containere pentru a tine urna

Aveti de gand sa pastrati ramasitele incinerate ale persoanei iubite ingropate intr-un cimitir? Fiti sfatuit ca, in plus fata de urna, vi se va cere sa cumparati o bolta de inmormantare a urnei. O bolta de inmormantare este un recipient extrem de durabil conceput pentru a tine greutatea pamantului din jurul sau si pentru a proteja o urna crematie. Este de obicei din otel sau polimer de inalta calitate (uneori chiar ranforsat cu ciment). Este capabil sa reziste impotriva elementelor pentru a preveni degradarea cat mai mult timp posibil.
Bolta de urna serveste, de asemenea, pentru a mentine pamantul deasupra nivelului mormantului. Din aceste motive, boltile de inmormantare sunt, de obicei, obligatorii pentru ingroparea sau intrarea in cimitir.

Pe masura ce va pregatiti sa va luati ramas bun de la persoana iubita, speram cu sinceritate ca ati gasit aceste informatii utile despre urna de  crematie. Ne straduim sa oferim nu numai produse de calitate clientilor nostri apreciati, ci si articole de ajutor, precum acesta, care sunt aplicabile in viata reala.

Comandati o urna de cremare

Daca sunteti gata sa alegeti urna memoriala pentru persoana iubita,  navigati in selectia noastra de URNE FUNERARE. Urnele vin in mai multe stiluri si teme. Puteti alege dintre urne din lemn, urne din ceramica, urne din marmura, urne din metal sau urne din sticla. Multe modele includ teme sau alte elemente populare.

Tag:
Distribuie: