Servicii complete de Incinerare si Transport Urne

Consiliere gratuita: Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Oferim servicii complete de  incinerare in tara decesului si  repatrierea urnei care contine cenusa defunctului, transportata pana in locatia dorita.

Anthony Assistance este cea mai apreciata companie de repatriere decedati din Romania, cu o experienta de peste 25 de ani.

Servicii complete de Incinerare si Transport Urne

in aceste momente de grea incercare si durere va oferim consultanta gratuita non-stop solicitarilor telefonice. Comanda online si beneficiaza de  servicii complete de incinerare in tara decesului si repatrierea urnei care contine cenusa defunctului, transportat a in urgenta pana la adresa dorita.

Anthony Assistance – inca din 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de repatriere in Romania, cu sediul  in sectorul 3, Bucuresti. Acest titlu este o consecinta a atentiei pe care echipa noastra o acorda fiecarui detaliu in parte, pentru a ne asigura ca sufletul care paraseste aceasta lume va avea parte de un ultim omagiu in drumul spre eternitate.

servicii complete de Transport Funerar National