Servicii complete de Incinerare și Transport Urne

Consiliere gratuită: Suntem disponibili non-stop și vă informăm cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei înmormântări.

Oferim servicii complete de  incinerare în țara decesului și  repatrierea urnei care conține cenușa defunctului, transportată până în locația dorită.

Anthony Assistance este cea mai apreciată companie de repatriere decedați din România, cu o experiență de peste 25 de ani.

Servicii complete de Incinerare și Transport Urne

În aceste momente de grea încercare și durere vă oferim consultanță gratuită non-stop solicitărilor telefonice. Comandă online și beneficiază de  servicii complete de incinerare în țara decesului și repatrierea urnei care conține cenușa defunctului, transportat ă în urgentă până la adresa dorită.

Anthony Assistance – încă din 1992

Suntem una dintre cele mai apreciate companii de repatriere în România, cu sediul  în sectorul 3, București. Acest titlu este o consecință a atenției pe care echipa noastră o acordă fiecărui detaliu în parte, pentru a ne asigura că sufletul care părăsește această lume va avea parte de un ultim omagiu în drumul spre eternitate.

servicii complete de Transport Funerar Național