Repatriere transport international: Informatii vitale

Repatriere
repatriere transport international

Venim in sprijinul familiilor indurerate, oferind consultanta in ceea ce priveste demersul de Repatriere transport international sau Repatriere transport national al decedatului. Contactati-ne pentru orice informatii necesare si pentru calculul pretului in mod particular pentru transportul celui drag.

Costurile de repatriere sunt ridicate datorita conditiilor speciale de transport (sicriu special, autoturisme specializate) si standardelor europene care trebuiesc indeplinite. Costurile sunt calculate in functie de distanta pe care trebui sa o parcurgem si in functie de sicriul stabilit, daca este cazul. Astfel pentru a putea raspunde la intrebarea “Cat costa repatrierea unei persoane decedate?” va trebui sa ne comunicati punctul de plecare si destinatia, precum si daca doriti alte servicii suplimentare.

Pasaportul mortuar este documentul cu care o persoana decedata poate fi repatriata in tara de origine si care trebuie sa insoteasca sicriul pe durata transportului. Pasaportul mortuar se elibereaza de oficiile consulare ale Romaniei in tara de unde are loc repatrierea corpului neinsufletit. in momentul sosirii la destinatie, prin prezentarea pasaportului mortuar autoritatilor din Romania va fi eliberat certificatul de deces.

Pentru a obtine certificatul de deces romanesc exista doua optiuni: fie prin inregistrarea certificatului strain la consulatul sau ambasada Romaniei in tara respectiva, fie eliberat la repatriere, de catre autoritatile romane, pe baza certificatului de deces strain si a altor documente prevazute de legislatia romana.

Daca un membru al familiei sau o cunostinta, cetatean roman, a decedat intr-o alta tara, ar trebui sa stiti urmatoarele despre:

Repatriere transport international:

Ajutorul oferit de personalul consular al Romaniei:

Ce ajutor nu ofera personalul consular al Romaniei:

repatriere

Tag:

Distribuie: