URNE CATOLICE: Urne pentru incinerarea catolică

Servicii funerare
urne catolice

Deoarece Vaticanul restricționează împrăștierea și alte mijloace de dispoziție finală, veți avea nevoie de o urna catolică sau un alt recipient respectabil în care să păstrați rămășițele incinerate ale celui iubit.

Indiferent dacă intenționați să îngropați rămășițele incinerate ale iubitului dvs. sau să le plasați într-o nișă de columbarium, veți avea nevoie de o urna de înaltă calitate adecvat pentru oricare dintre aceste locuri de odihnă finale.

Există multe urne disponibile care sunt potrivite pentru înmormântări și intervenții catolice. Iată câteva dintre urnele noastre populare pentru incinerarea catolică:

Urna din mahon cu cruce

Urna de cremare a lemnului de mahon cu cruce este simplă, dar un memorial reverențios al unui urmaș al lui Hristos. Poziția crucii permite personalizării dacă alegeți acest lucru.

urne catolice

Urna de incinerare din lemn de nuc cu cruce Celtică

Urna de incinerare din lemn de nuc cu cruce Celtică

Urna de incinerare a lemnului de nuc cu crucea Celtică este pur și simplu uimitoare. Crucea în sine este lemn de arțar și plătește omagiu urmașului lui Hristos.

Urna de incinerare din lemn cu Doamna noastră

Doamna noastră pe Urna de Cremare din lemn plătește un omagiu la credința catolică, oferind în același timp un memorial frumos pentru iubitul tău și patrimoniul lor.

Urna de incinerare din lemn cu Doamna noastră

Urna de cireș cu încrucișarea mâinilor care se roagă

Urna de cireș cu încrucișarea mâinilor care se roagă

Pentru o urna de incinerare sofisticat, care recunoaște credința dvs. durabilă iubită, nu puteți merge în neregulă cu inspirația noastră.

Tag:

Distribuie: