TRANSPORT FUNERAR INTERN si NATIONAL Anthony Assistance

– Dispecerat NON-STOP: 021-9891 –

OFERITE CU DEMNITATE, PROFESIONALISM SI PROMPTITUDINE

Suntem disponibili non-stop si va informam cu amabilitate despre detaliile necesare ale unei inmormantari.

Suma cheltuita pentru inmormantare se poate deconta prin ajutorul de deces acordat de Casa de Pensii.

Servicii de TRANSPORT FUNERAR CU NUMAI 1,9 LEI/KM, cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE.

transport repatriere
Transport Funerar Terestru, repatriere

TRANSPORT FUNERAR INTERN si NATIONAL

De mai bine de 29 de ani conducem sufletele plecate din lumea celor vii, pe drumul catre viata vesnica si suntem alaturi de familiile indurerate prin sprijin material si moral.

Ne indeplinim sarcinile pana la capat cu profesionalism, demnitate si promptitudine, dar mai ales cu devotament si atentia acordata pana si celui mai mic detaliu. Anthony Assistance ofera servicii complete de transport funerar intern si national.

Prin experienta echipei noastre vom reusi sa va luam o piatra de pe inima in ceea ce priveste buna organizare a ceremoniei funerare.

Oferim consultanta non-stop (24/24h) tuturor solicitarilor telefonice.

TRANSPORT FUNERAR INTERN si NATIONAL ANTHONY ASSISTANCE

TRANSPORT FUNERAR INTERN si NATIONAL

Compania Anthony Assistance ofera transport sicrie si urne funerare intern si national cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE.

Putem pune la dispozitie pentru toate ceremoniile funerare microbuze pentru transport persoane, familie, preotii, cat si masini pentru transportul coroanelor.

Transportul persoanei decedate se face in cele mai bune conditii de pastrare si igiena. Pentru ceremonialul funerar, transportul familiei, a participantilor si a preotilor se poate face cu microbuze, iar coroanele si aranjamentele florale pot fi duse la cimitir cu autovehicule speciale.

Daca decesul a avut loc din cauze violente, constatarea decesului se va face de catre o echipa operativa de la Institutul National de Medicina Legala.

TRANSPORT FUNERAR CU NUMAI 1,9 LEI/KM, cu masini si limuzine moderne, autorizate la standarde UE.

TRANSPORT FUNERAR INTERN si NATIONAL ANTHONY ASSISTANCE

ULTIMELE ARTICOLE:

Cum să alegeți un director funerar? Sfaturi pentru anul 2021

Conținutul paginii: Cum să alegeți un director funerar?Un director funerar este prietenos, plin de compasiune, de ajutor și comunicativ!Escrocii funerare și steaguri roșiiIată câteva altele:

Camin Funerar – Întrebări inaintea deciziilor (partea 2)

Camin Funerar – Întrebări inaintea deciziilor (partea 1) Contactați funerariul (Casa Funerara, Camin Funerar) prima data strict prin telefon (sau email). Dacă sunt nepoliticoși sau nu sună înapoi, eliminați-l de pe listă și continuați cautarea. Dar, de cele mai multe ori, veți întâlni personal ajutător și plin de compasiune, care […]

Camin Funerar – Întrebări inaintea deciziilor (partea 1)

Camin Funerar – Întrebări inaintea deciziilor (partea 1) Contactați funerariul (Casa Funerara, Camin Funerar) prima data strict prin telefon (sau email). Dacă sunt nepoliticoși sau nu sună înapoi, eliminați-l de pe listă și continuați cautarea. Dar, de cele mai multe ori, veți întâlni personal ajutător și plin de compasiune, care […]

Casa Funerara in Bucuresti – 7 sfaturi la decizii urgente

Casa Funerara in Bucuresti – 7 sfaturi la decizii urgente Cum să alegeți o casă funerară in Bucuresti? Iată șapte sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți și să alegeți o casă funerară potrivită pentru dvs. și pentru persoana iubită. 1. Decideți ce doriți de la Casa Funerara in Bucuresti […]

Casa Funerara Bucuresti – 6 Informații vitale de considerat

Casa Funerara Bucuresti – 6 Informații vitale de considerat Dacă tocmai ați experimentat pierderea unei persoane dragi, probabil că trebuie să găsiți o casa funerara Bucuresti chiar acum. Chiar dacă vă luați timp și planificați săptămâni, luni sau chiar ani înainte, este totuși o idee bună să vă dați seama […]

Inmormantare sau slujba funerara: Ce sa faci daca ai lipsit

Ai lipsit de la o slujba funerara sau inmormantare traditionala? Indiferent daca traiesti sau nu intr-o alta tara sau chiar alt continent, din pacate, uneori exista circumstante care te impiedica sa participi la o slujba funerara sau inmormantare traditionala. Cu toate acestea, exista modalitati prin care poti sa-ti arati in […]

×

error: 451: Content Unavailable for Legal Reasons