Incinerare ieftină sau înmormântarea ieftină – Solutie BUGET

Pompe funebre
incinerare ieftină

Comparați o înmormântare ieftină cu o incinerare ieftină. Incinerarea este mai ieftină decât înmormântarea!

Costul unei parcele, sicriulîmbălsămarea, întreținerea mormintelor și, în general, face ca înmormântarea tradițională să fie opțiunea mai costisitoare. Dar, în funcție de ce servicii selectați, ce alegeți să renunțați și ce puteți face singuri, înmormântarea poate fi la fel de accesibilă sau chiar mai mult decât incinerarea.

Costul mediu al incinerării variază între 4000-5000 Ron.

Dar dacă sari peste casa funerară (~500 Ron), nu îmbălsămezi (350 Ron), îți faci propriul sicriu (500~1000 Ron Ron, în funcție de materiale), primești o piatră de mormânt la prețuri accesibile (1500 Ron), clarifică costurile la cimitir și aveți un serviciu memorial (100 Ron sau mai puțin), o înmormântare se poate potrivi cu opțiunile de incinerare ieftinã.

Dacă puteți aranja ca persoana iubită să fie îngropată pe o proprietate privată, cum ar fi o fermă sau o fermă familială, puteți reduce aceste costuri și mai mult.

Incinerarea este probabil cea mai populară și ușor acceptabilă metodă alternativă la o înmormântare tradițională.

În loc să aibă rămășițe îngropate, un cadavru este redus la cenușă cu căldură extremă, cenușa este plasată într-un recipient și fie îngropată, expusă sau împrăștiată.

Incinerările sunt mult mai puțin costisitoare decât o înmormântare tradițională.

Din păcate, veți avea nevoie de un crematoriu și, de fiecare dată când un intermediar se implică în proces, prețul începe să crească. Chiar și la prețuri foarte mici, cele mai multe incinerări vor costa în continuare între 4000-5000 Ron. (Ceremonie Incinerare si Urne Funerare Anthony Assistance)

Continuarea unei slujbe de pomenire și păstrarea simplă a urnei vor economisi încă câțiva lei. Dacă alegeți să împrăștiați cenușa, păstrați-l simplu, deoarece apar multe alternative ieftine și la modă.

Tag:

Distribuie: